Skip to main content
Jelena Marjanović

Nova saznanja o ubistvu Jelene Marjanović! Dovedeno u pitanje SVEDOČENJE JEDNE OSOBE

Foto: SD/ilustracija
Ubistvo koje i dalje intrigira javnost

Centar za forenzička istraživanja čiji je direktor Nenad Šipka izvršio je rekonstrukciju izjave Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, a na osnovu kretanja mobilnog telefona Uroša Marjanovića, sina Zorana Marjanovića. Prema podacima koji su dobijeni preko baznih stanica, Centar je utvrdio da izjava Vere Vukomanović ne odgovara kretanju telefona Zoranovog sina, Uroša.

Drama u Beogradu: Učenicu presreo CRNI KOMBI?! Škola sazvala sastanak, RODITELjI na nogama!

Povodom ubistva Jelene Marjanović, koje i dalje intrigira javnost, Nenad Šipka objavio je nove podatke i bacio senku na jedno od svedočenja.

UŽAS U VRBASU: Okliznuo se i pao u kanal? MLADENU NIJE BILO SPASA!

Prema podacima Centra za forenzička istraživanja, Vera Vukomanović je izjavila da se 2. aprila 2016. godine, Uroš Marjanović vratio kući u 13.10 časova, a da to zna jer je igrom slučaja pogledala na zidni sat.

Vera Vukomanović
Vera Vukomanović
Foto: Srbija Danas

- Na osnovu podataka baznih stanica kretanja Uroševog mobilnog telefona njegov broj je ušao u zonu porodične kuće iz pravca Krnjače u 12.27 časova. U zoni porodične kuće je ostao do 12.48, a onda se oko 14.18 opet vratio u zonu porodične kuće - navode iz Centra za forenzička istraživanja.

Prema rečima Nenada Šipke, podaci baznih stanica o kretanju telefona Uroša Marjanovića i izjava svedoka Vere Vukomanović, a koja se odnosi na vreme Uroševog dolaska kući, se ne poklapaju.

- Vera je jedina koja je potvrdila da su Zoran, Jana i Jelena Marjanović otišli da Jelena trči i da je Jelena bila živa 2. aprila 2016. godine. Na osnovu toga što se njena izjava o Uroševom dolasku kući, ne poklapa sa podacima, dovodi se u pitanje da li je izjava vezana za trčanje merodavna - objasnio je Šipka.

Iz Centra za forenzička istraživanja ponovo ističu da smatraju da Jelena nije ubijena na nasipu.

- Smatramo da je prosto nemoguće da je Zoran Marjanović izvršio ubistvo svoje supruge Jelene Krsmanović Marjanović na tlu nasipa i u vodi kanala u vremenu kako se navodi u optužnici i da je još deset minuta stajao u zoni gde je 3. aprila 2016. godine pronađeno telo njegove supruge, a da nije bio mokar i da na njemu nisu ostali tragovi krvi i blata i da ti tragovi nisu bili primećeni od strane njegove ćerke Jane Marjanović - navodi se iz Centra.

Zoran Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila, a njeno telo pronađeno je sutradan na nasipu u Borči.

Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu pušten zbog nedostatka dokaza.

Zoran Marjanović je 12. jula 2018. godine pušten na slobodu.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd