fbpx
Skip to main content
Zatvor

"Upomoć, sin hoće da me kolje!" Šta je prethodilo hapšenju Beograđanina koji je umro u zatvoru

Foto: Profimedia/ilustracija
Prema rečima supruge nesrećnog S.R. (56) koji je u ponedeljak preminuo samo dan nakon što je priveden zbog nasilja, njegova majka (82) maltetirala ih je oboje!

Beograđanin S. R. (56), uhapšen zbog nasilja nad majkom (82), u nedelju je odveden u policijsku stanicu u Rakovici, gde je preminuo dan kasnije.

Umro u policijskoj stanici! Muškarac priveden zbog sumnje da je mučio ženu, a onda se samo srušio!

Beograđanin je rekao na carini da nema ništa da prijavi, a onda je policija malo bolje pogledala u njegovu nogavicu

On je bio u alkoholisanom stanju. Počela je jedna u nizu svađa snaje i sina sa svekrvom. U jednom trenutku, starica je istrčala na ulicu i počela da zapomaže. Policija je ubrzo stigla i uhapsila S. R., piše Alo.

– Čula se galama, ali je bilo uobičajeno da se Sreten svađa sa majkom. Ona je starija žena, ali nikada nije digao ruku na nju. Nikada nije došlo do fizičkog kontakta, to znam sigurno, jer sam u dobrim odnosima sa njim, a i sa njegovom majkom – kaže prvi komšija.

zatvor
Foto: Profimedia/ilustracija

S. R. je živeo u kući svoje majke sa nevenčanom suprugom, sa kojom je bio u vezi 9 godina. Burne svađe koje je imao s majkom eskalirale su u nedelju, kada je starica zapomagala:

– Upomoć, pomagajte, hoće sin da me kolje, da me ubije!

Dva mladića koja su tada prolazila pored kuće pozvala su policiju. Kada ih je ugledala žena je mirno rekla:

– Hteo je da me zakolje.

Kada joj je predloženo da pozovu Hitnu pomoć, žena je rekla:

– Ne trebaju mi lekari, nisam povređena -

Prema rečima supruge S. R., nije bilo nikakvog nasilja.

čekanje u zatvoru na smrtnu kaznu
Foto: Profimedia/ilustracija

– Ona ima 82 godine i godinama ga je maltretirala. Bila je protiv mene, toliko me je vređala i ponižavala… Policija ga je odvela u pritvor u šortsu i papučama. Nije spavao celu noć, nije jeo. Tog dana je bilo kišovito i hladno, a on je stalno ponavljao da mu je toplo. U ponedeljak su me zvali da mu donesem stvari i da dam izjavu, zajedno sa njegovom majkom. Kada sam otišla da ga vidim, nisam mogla da mu priđem. Mahnuo mi je i tražio vodu i cigarete. Pitao me je jesam li dobro i da li me je maltretirala. Mislio je na svoju majku, jer je znao kakva je. Ja od nje svakodnevno trpim vređanje, govori mi: “Ku..o, gubi se odavde, imaš dvoje dece, ostavila si muža, vrati se bivšem, vidi na šta ličiš”, pošto smo oboje razvedeni – kaže supruga.

Policija je već 11 puta dolazila na poziv u kuću majke S. R., ali nije bilo fizičkog obračuna.

– Voleo je da popije, ali je bio dobrica ne bi ni mrava zgazio. Nikada me nije udario. Voleo je da galami, da viče -

Prema rečima njegove supruge, majka je bila opsednuta sinom.

– Nije volela nijednu ženu koja je bila s njim. Njoj se poverovalo jer ima 82. godine, jer je bolesna i stara – navodi žena

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd