fbpx
Skip to main content

Očajna porodica Srbina koji se udavio u Puli: Ne verujemo da Igora više nema, bio je jak čovek

Igorevo telo stiže u Srbiju u utorak, a sahrana je dan kasnije

Porodica Igora Živanovića (40) iz Šimanovaca, koji se u petak udavio u Puli spasavajući sina jedinca iz talasa, ne može da se pomiri sa činjenicom da njega više nema.

Spremali sinu svadbu, a sada sahranu: Mladić iz Obrenovca skočio u Savu da se rashladi, a ona ga je zauvek uzela

Prijavio CARINICIMA samo četiri felne: Kada su mu pretresli AUTO imali su i šta da vide

Igorev otac Rada kaže da je njegov sin bio jak čovek i dobar plivač i da ne une da objasni kako je moguće da se udavio u talasima. Očajan i neutešan, stariji Živanović čeka da mu se unuk vrati sa letovanja i da mu ispriča šta se stvarno desilo kobnog dana na plaži u Puli.

- Moj sin Igor je bio sportske građe, odličan plivač i veoma jak čovek. Ne mogu da poverujem da se udavio i da su ga savladali talasi. Sve dok ne vidim njegovo beživotno telo i dok mi unuk ne ispriča u detalje šta se dogodilo, ne mogu i ne želim da poverujem da njega više nema – objašnjava Rada.

Očajni čovek kroz suze kaže da nema snage da govori o nesreći i da ne može da veruje da mu je sin otišao na letovanje, a da ga sada čekla da se vrati u sanduku.

- U utorak dolaze iz Pule, a u sredu sam organizovao njegovu sahranu. U Puli je cela moja porodica, moja supruga, snaja i unuk – dodaje Rada.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd