Skip to main content
PNM

Od BRUTALNIH ORGIJA devojčici (15) telo puno ožiljaka! JEZIVI DETALJI SEKS-AFERE KOJA JE POTRESLA SRBIJU (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen
Isplivali su jezivi detalji seksualnog zlostavljanja siromašne devojčice (15) iz sela Dobrnje u koje su umešani lokalni moćnici iz Petrovca na Mlavi, a koje su tamošnja policija i tužilaštvo pokušali da zataškaju!

Umešani u seks aferu dobro znaju da postoje na desetine video-snimaka silovanja i da je samo trenutak kada će ih neko objaviti. Posle otvaranja afere moćnici strahuju da će biti raskrinkani, a poznanici devojčice veruju da je njena bezbednost ugrožena. Postoji i realna mogućnost da je zaplaše da ništa ne prizna. 

O ovome su obavešteni i Republičko javno tužilaštvo i Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije.

Lokalni MOĆNICI I NJIHOVI SINOVI orgijali sa devojčicom (15)! BILO IH I 10 ODJEDNOM! Neviđena seks-afera u Srbiji (FOTO)

Lokalni MOĆNICI I NJIHOVI SINOVI orgijali sa devojčicom (15)! BILO IH I 10 ODJEDNOM! Neviđena seks-afera u Srbiji (FOTO)

- Žrtva potiče iz siromašne porodice. Majka, koja je Rumunka, otišla je od kuće i napustila je devojčicu kad je imala svega 7, 8 godina. Devojčica je ostavljena na čuvanje ocu, a ima i brata. Brigu o njoj sa 15 godina preuzeo je Centar za socijalni rad koji nije ništa uradio da se devojci pomogne. Prepustili su je ulici. Svesna da živi u bedi, na žalost, vrlo rano je krenula da se bavi najstarijim zanatom - pričaju poznanici devojke.

Presela im jagnjetina 

Otkrivanje seks-afere mnogi su dočekali s olakšanjem nadajući se da će se sad nešto pokrenuti i da će svi učesnici biti otkriveni. 
Ekipi lokalnih moćnika koji su umešani u zlostavljanje navodno je presela jagnjetina na kajmaku s vrućom pogačom jer su u restoranu gledali u njih kad je afera objavljena.

Prvo su sve to bile dečije igre - gledanje u grudi, a zatim je krenulo i sa hvatanjem za pojedine delove tela.

- Nije bila svesna da više nije bila dečja igra. Prva iskustva imala je sa svojim vršnjacima, a kad se pročulo za nju, počeli su da se raspituju i njihovi očevi: biznismeni, opštinari i policajci. Taj jedan, koji je blizak sa opštinskim funkcionerima, postao joj je ubrzo makro. Kako ga ne bi dirali i da bi sebi obezbedio siguran posao lokalnim šerifima je nabacivao devojčicu koja im je služila i kao poslovna pratnja za goste - tvrdi jedna njena poznanica.

Sa devojčicom su navodno orgijali i u svlačionici kod igrališta lokalnog kluba.

- Tu su dve sobe kod igrališta gde su dovodili devojčicu. Čak je i rođak jednog opštinara krao ključeve od njega da bi orgijao s devojčicom u toj svlačionici. Sinovi i očevi su je seksualno zlostavljali i u dvorištu stare škole, ali i u kukuruzištu iza nekadašnje diskoteke van varošice koja je sada zatvorena - navode upućeni u aferu o kojoj skoro ceo grad zna neki detalj, ali je zakon ćutanja na snazi.

Petrovac
Foto: Instagram/printscreen

Brojne modrice i stari ožiljci po kolenima i butina svedok su brojnih orgija. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd