Skip to main content

"Odvojili ga od prijatelja i počeli da se IŽIVLJAVAJU": Mladiću umalo SLOMILI KIČMU, a cela istina je JOŠ GORA

"Nisu se obazirali na povike"

Grupa od šest mladića uzrasta 17 do 20 godina teroriše svoje vršnjake, a i starije žitelje Bačke Palanke.

Oni iz obesti i dosade napadaju i tuku svakoga ko im se učini zanimljiv. Jednog mladića su tokom minulog vikenda toliko pretukli, da je zadobio naprsnuće tri pršljena i završio je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Prema nezvaničnim informacijama, ti momci su najpre prošlog petka ispred jednog kafića izazvali tuču u kojoj su pretukli mladića, a zatim su i u subotu bili vinovnici dva okršaja.

Tuča
Foto: Profimedia

Istu grupu momaka, prema saznanjima beogradskih medija predvode S. J., i L. C., a čine je još i S. M., L. L., D. R. i N. V.

- Ti momci i ranije su bili privođeni zbog tuča i umesto da se smire, oni postaju sve agresivniji. Tako su prošlog petka jednog momka pretukli i ne zna se da li će ostati invalid. Taj dečko je bio s drugom u gradu i nakon što u ga odvojili od prijatelja, počeli su da se iživljavaju. Oni su ga okružili i bez ijedne reči počeli da ga udaraju. Nisu se obazirali ni na povike prolaznika, okružili su ga i počeli da se bukvalno iživljavaju nad njim. Iako je tom dečku prijatelj pokušao da pomogne i da ga zaštiti svojim telom, u tome nije uspeo jer su napasnici bili još agresivniji - saznaju mediji iz izvora.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd