fbpx
Skip to main content
ALeksandar Vučić

OPASNI KRACI MAFIJAŠKE HOBOTNICE: Oni koji su spremali snajper za Vučića naišli na odlučnu reakciju države

Foto: e-stock/Milos Rafailovic/Profimedia
Petković veruje da će se država izboriti sa kriminalcima

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je izrazio uverenje da će državni organi uspeti da preseku "sve krake te opasne mafijaške hobotnice".

Vulin čestitao beloruskom kolegi Dan policije

Vulin čestitao beloruskom kolegi Dan policije

FORENZIKA VAŽAN SEGMENT U BORBI PROTIV KRIMINALA: Srpska policija ide u korak sa modernizacijom (FOTO)

FORENZIKA VAŽAN SEGMENT U BORBI PROTIV KRIMINALA: Srpska policija ide u korak sa modernizacijom (FOTO)

SUTRA VAŽAN SASTANAK U PALATI SRBIJA: Predsednik Vučić sa ambasadorkom Kine

SUTRA VAŽAN SASTANAK U PALATI SRBIJA: Predsednik Vučić sa ambasadorkom Kine

- Umesto da služenje sopstvenoj državi kojoj su se zavetovali na vernost bude najsvetija dužnost, neki visoki funkcioneri izgleda da su krenuli pogrešnim putem služenja onima koji žele slabu Srbiju, a svoje ciljeve žele da ostvare nasilnim putem - ukazao je danas član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković.

On je u saopštenju izrazio uverenje da će državni organi uspeti da preseku "sve krake te opasne mafijaške hobotnice", a da će SNS umeti da se pozdravi sa takvim pojedincima čije je delovanje suprotno svemu onome na čemu stranka počiva, a to je, kako kaže, borba za svakog čoveka i za budućnost naše zemlje, a ne lične interese.

Petković je istakao da Srbija danas počiva na čvrstim temeljima koje je postavio predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i da udar na njega predstavlja direktno podrivanje stabilnosti i budućnosti sopstvene države.

Velja Nevolja
Foto: MN Press

- Nažalost, određene kriminogene strukture koje su spremale snajper za predsednika Vučića i udar na njegovu porodicu bile su, po svemu sudeći, potpomognute i od ljudi od kojih se to uopšte nije ni očekivalo - naveo je Petković u saopštenju.

On ocenjuje da to govori o tome da su im lični politički benefit i interesi bili ispred ne samo stranačkih, već i državne i nacionalne dobrobiti "kada su se osilili da rade direktno protiv legitimno izabranog predsednika Srbije".

Petković je u saopštenju istakao da su očigledno zaboravili da sve što danas jesu, duguju predsedniku Vučiću s kojim, kako kaže, Srbija ide napred, jer su tako odlučili građani Srbije.

- U Srbiji danas se ne pita mafija, niti postavlja funkcionere, već isključivo narod - poručio je Petković.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd