fbpx
Skip to main content

STRAVIČNA SCENA u Beogradu: Uhapšen otac zbog sumnje da je pretukao DO KRVI ćerku jer je uhvatio da puši

Ovom nasilniku određeno je zadržavanje od 48 sati

U okolini Beograda juče je uhapšena muška osoba koja se sumnjiči da je brutalno, do krvi, pretukao svoju trinaestogodišnju ćerku, a zatim je ošišao na kratko.

Muškarcu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu, dok je dete sklonjeno u sigurnu kuću za nezbrinutu decu u Beogradu.

Sve se dešavalo u sredu 16. maja uveče u porodičnoj kući u jednom selu kraj Beograda. Osumnjičeni je oko 21 čas ušao u sobu ćerke, koja se nalazi na spratu porodične kuće i zatekao je da puši. U piksli su bili opušci cigareta. Besno ju je pozvao da siđe u prizemlje kuće. Čim su sišli počeo je da joj udare šamare dok dete nije palo na pod. Kada je devojčica pala, njen otac je odmah nastavio da je šutira nogom u glavu i po telu. Dete je počelo da krvari iz usta i nosa. Njenog oca to nije zaustavilo veće je neko vreme nastavio da je šutira. Kada je prestao devojčica se nekako popela do sobe, gde se sklonila od oca. Međutim tu nije kraj maltretiranju. Otac ju je ponovo pozvao da siđe. Kada je preplašeno i krvavo dete sišlo, otac je uzeo mašinicu za šišanje i ošišao je na kratko.

Devojčica je sutradan otišla u školu, inače odličan je đak, bez obzira na maltretiranje koje je doživela prethodne noći. Pošto modrice nisu prošle neopaženo, odmah su obavestili direktorku osnovne škole koja je slučaj odmah prijavila policiji.

Dete je prvo odvedeno na lekarski pregled, gde su lekari konstatovali da ima hematome na glavi i po telu,ali na sreću nije bilo unutrašnjeg krvarenja.

Žarko je PRVI OTETI SRBIN na Kosovu: Pre 20 godina nestao, a porodici je stigla KASETA sa JEZIVOM porukom (VIDEO)

Devojčica je dala izjavu dežurnom policajcu specijalizovanom za nasilje u porodici gde je detaljno ispričala kako ju je otac maltretirao. Takođe je istovremeno angažovan i socijalni radnik. 

Budući da je otac zadržan na 48 sati, on će po isteku tog vremena biti saslušan od strane nadležnog tužioca koji može da traži i određivanjepritvora i do 30 dana o čemu će dalje sudija odlučivati.

Osumnjičeni je ranije osuđivano lice tako da će to za njega biti otežavajuća okolnost.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd