Skip to main content
Biljana

"OVDE SE KRIJE NEŠTO, MOTIV JE VRLO ZAPETLJAN" Deca ispričala policija šta im je Biljana govorila o Ivanu - njegovo telo sve vreme bilo u buretu (FOTO/VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Njihovo troje dece, od kojih je jedna ćerka punoletna, druga maloletna i sin koji je najmlađi dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli šta im je ona pričala sve vreme

Jedna od najvećih misterija koja se nadvila nad slučajem smrti bračnog para u selu Veliko Trnjane je to kako je Biljana Stojanović (38), čije je telo nađeno u šupi u kojoj se ubila otrovom, uspevala da obmane porodicu svog supruga Ivana (40) i troje dece koje je imala sa njim, da im je sin, odnosno, otac u Rusiji i da ne može nikome da se javi, a da je on za to vreme zapravo ubijen, spakovan u bure i zazidan u podrum kuće.

Njihovo troje dece, od kojih je jedna ćerka punoletna, druga maloletna i sin koji je najmlađi dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli šta im je ona pričala sve vreme.

GRKE UDARILA KRIZA: Odlučili da zarade na srpskim turistima, evo za šta sad uzimaju pare!

GRKE UDARILA KRIZA: Odlučili da zarade na srpskim turistima, evo za šta sad uzimaju pare!

"TRENUTNO ISTRAŽUJEMO OVE TRI STVARI" Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju smrti Ivana i Biljane - jedna stvar je i dalje MISTERIJA (VIDEO/FOTO)

"TRENUTNO ISTRAŽUJEMO OVE TRI STVARI" Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju smrti Ivana i Biljane - jedna stvar je i dalje MISTERIJA (VIDEO/FOTO)

BILJANIN KOMŠIJA TVRDI DA JE NEKO POKUŠAO KIDNAPOVATI TRI DANA PRE SAMOUBISTVA: "Na silu su je vukli u kola, ona je vikala ne"

BILJANIN KOMŠIJA TVRDI DA JE NEKO POKUŠAO KIDNAPOVATI TRI DANA PRE SAMOUBISTVA: "Na silu su je vukli u kola, ona je vikala ne"

- Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ne može da ih zove - rekao je sagovornik iz istrage.

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo Više javno tužilaštvo u Leskovcu iz kojeg su rekli da istraga ide u tri pravca.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo. Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28.06.2022.godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju.

Obdukcija je pokazala da je Ivan usmrćen nožem. Čeka se toksikološki nalaz.

Ono što je navodilo na sumnju da je Biljana imala saučesnike u stravičnom zločinu je perfektno uklanjanje tragova ubistva, zbog čega niko nije čitave tri godine posumnjao da je Ivan mrtav. Upitno je bilo da je Biljana mogla sama da ubije supruga, te da odnese njegovo telo do štale a zatim ga zabetonira.

- Kako sam video, prema prvim pretpostavkama, ona ga je navodno ubila. Ali, iz mog dugogodišnjeg iskustva, ona nikako nije mogla sama da ga ubije, da ga tako spakuje, a posebno ne da stavi te blokove od betona, cigle, šta god da je bilo... To nije mogla sama da nazida. Organi reda ovo moraju mnogo dobro da ispitaju jer se tu krije nešto... da tako kažem,mnogo više od "običnog" zločina, tu je motiv vrlo "zapetljan" - kaže kriminolog Dobrivoje Radovanović.

Ističe da je sve bilo dobro smišljeno čim je ona uspela sve da vara tri godine i da obmane njegovu porodicu, majku, oca, brata policajca, decu, meštane...

- To je zaista jako čudno, mislim da je imala jako dobrog pomagača... E sad, definitivno je iskoristila naivnost okoline, a pogotovu rođenog brata. Da oni ne provere šta je stvarno sa njim, zašto ne može da se javi, o čemu se tu stvarno radi mi je čudno i nemoguće. Jedino ako su bili u svađi sa Ivanom, a koliko vidim iz medija nisu. Tu se nešto vrlo krije, tu postoji treća osoba koja sve zna i koja krije istinu - kaže on.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Leskovcu - Biljana zabetonirala muža

 

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd