fbpx
Skip to main content
Levijatan

Zaklana štenad pronađena ispod pentagrama! OVO VIŠE NIJE SLUČAJNO: Novi SEKTAŠKI PIR zgrozio Srbiju! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/ Pokret Levijatan - STOP Animal ABUSE
Novi jezivi satanistički pir šokirao je Srbiju!

Tri mrtva šteneta pronađena su ispod satanitističkog pentagrama u beogradskom naselju Železnik, samo mesec i po dana pošto su pripadnici sekte "Kefo zote" u Obrenovcu u monstruznom ritualu ubili psa i sve to snimili!

Stručnjaci smatraju da su ova dva događaja tesno povezana i da je pitanje dana kada će satanisti sa ubijanja životinja preći na ljude.

Pentagram na zidu

Stravičan incident ispod nadvežnjaka u ulici Svete Milutinovića u beogradskom naselju Železnik najverovatnije se dogodio u noći između četvrtka i petka prošle nedelje, a otkrili su ga članovi pokrteta "Levijatan" juče rano ujutru.

(SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE) Ženi dva psa spasila život nakon što je doživela moždani udar!

Predsednik pokreta "Levijatan" Pavle Bihali kaže da ono što su zatekli jasno ukazuje da je u pitanju satanistički ritual.

- Zatekli smo jeziv prizor. Tela tri mrtva šteneta bila su precizno poređana ispod znaka pentagrama. Prvo smo proverili da se kućici možda nisu smrzli, ali su bili "naslagani" u tako preciznom nizu ispod sektaškog znaka da je bilo jasno da se radi o ritualnom ubistvu. Na licu mesta nije bilo krvi, što znači da je ona negde drugde ispuštena ili je iskorišćenja za neki obred. Da sve bude gore, na deset metara odatle zatekli smo jednu ciradu, najlon, ispod koje se nalazila životinjska koža za dlakom. Ubeđeni smo da je neka životinja odrana i da je to ostavljeno tu. Zbog svega toga smo odmah pozvali policiju, koja je došla u rekordnom rokum a kada se završi istraga, biće jasno šta su ti monstrumi radili jadnim životinjama -rekao je Bihali.

Bihali sumnja da je ovaj događaj povezan sa onima iz Obrenovca od decembra prošle godine.

- Ovo nije slučajno i sam pentagram kao i žrtvovanje jasno govori da se radi o satanističkoj sekti. U našoj zemlji satanisti u 99, 9 odsto slučajeva žrtvuju životinje.

Međutim, nisu to tamo neki psi, već živa bića, i svako ko tako hladnokrvno ubije štene, isto bi uradio i sa detetom ili čovekom. Nemam dokaze da tvrdim da je ovaj incident povezan sa onim u Obrenovcu, kada su pripadnici sekte "Kefo zote" ubili psa, sve to snimili i objavili na društvenim mrežama, ali kratak razmak između dva događaja, blizina Železnika i Obrenovca i način na koji su oba rituala obavljena ukazuju na sličnosti - objašnjava Bihali.

Sektolog Slađan Mijalkević potvrdio je da je u Železniku izveden klasičan satanistički obred i kaže da se tome mora stati u kraj, pre nego što sektaši sa životinja pređu na ljude.

BESNI PSI RASTRGLI ŽENU NASRED ULICE: 11 pasa je izgrizlo do smrti (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Ovo je zastrašujuće i nalik onom događaju iz Obrenovca, gde su takođe na jeziv način žrtvovali kuče pod mantrom "Kefo zote". Ovo što se desilo u Železniku sa mrtvim štencima, ali i iscrtanim pentagramom na srubu, jasan je pokazatelj da je i to uradila sekta - objašnjava Mijaljević i upozorava da nakon životinja satanisti počinju da žrtvuju i ljude:

- U satanističkim knjigama jasno stoji pravilo da je obavezno žrtvovati i ubijati sve male i velike životinje. A onda kada dođu do određenog nivoa i kada "zasluže" nešto više, članovi satanističkih sekti počinju da žrtvuju i ljude. Zato nadležni organi moraju da reaguju - kaže Mijaljević.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
24 Beograd