Utorak 19. mar 2024.
Bolnica

PLAČE NEBO iznad Niša: Dečak (15) podleteo biciklom pod auto, borio se danima, srce nije izdržalo

Foto: Profimedia
Teško povređen u saobraćajnoj nezgodi

Petnaestogodišnji L.S. koji je 25. juna teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u niškom naselju 9. maj, preminuo je jutros u niškom Kliničkom centru.

BRAZILCI NE PRAŠTAJU: KAMENICE! Staklo na sve strane. Ovako su u domovini dočekani Nejmar i ekipa (VIDEO)

Detalji UBISTVA STUDENTA u Zemunu: Tuča, ubadanje, KRV svuda po kući i dvorištu, posle svega ostala MRTVA TIŠINA!

Nesrećni dečak je biciklom podleteo pod vozilo "reno megan" beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao dvadesetpetogodišnji mladić, žitelj istog naselja. Mališan je zadobio teške povrede glave, trupa, ruku i nogu zbog kojih je operisan u Kliničkom centru ali je umro ne dolazeći svesti.

- Pacijent je bio na aparatima za održavanje života od prijema u ustanovu, lekari su učinili sve što su mogli da ga spasu ali je jutros u 5.45 sati podlegao povredama na odeljenju intenzivne nege Klinike za anesteziju – saopšteno je iz niške bolnice.

Prema svedočenju očevidaca, dečak je sa još jednim drugom vozio bicikl, njegov drug je prešao kolovoz a L.S. je krenuo za njim ne primetivši automobil koji se iz pravca Niša kretao ka Merošini.

Petnaestogodišnjaka je nakon udara vozač "renoa" nosio na haubi dvadesetak metara pre nego što ga je odbacio, usled čega je mališan zadobio višestruke povrede od kojih su najteže bile one na glavi koje su i dovele do njegove smrti.

Naselje 9. maj preseca vrlo prometan magistralni put Niš – Prokuplje – Kuršumlija zbog čega su saobraćajne nezgode u ovom mestu vrlo česte.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd