fbpx
Skip to main content
Porodica Đokić

ISPITAN I SIN OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: Oba sina pod prismotrom policije, ali nisu dovedena u VEZU SA ZLOČINOM

Foto: Privatna Arhiva/Printscreen/Viber/Facebook
U sklopu istrage saslušano je više desetina osoba, a među saslušanima je bio i M. Dž., mlađi sin osumnjičenog Gorana Džonića, inače pripadnik vatrogascne službe.

Posle munjevite akcije hapšenja dvojice muškaraca u centru Niša policiji je izjavu dao i M. Dž. mlađi sin Gorana Džonića koji je osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić.

ŠOKANTAN PRIZOR! Ispred kuće spaljenih Đokića osvanuo GRAFIT PODRŠKE porodici Džonić?!

ŠOKANTAN PRIZOR! Ispred kuće spaljenih Đokića osvanuo GRAFIT PODRŠKE porodici Džonić?!

Mrtav muškarac pronađen ispred pošte u Boru: Sedeo u parkiranim kolima

Mrtav muškarac pronađen ispred pošte u Boru: Sedeo u parkiranim kolima

MONSTRUM ĆE NA ROBIJI PROVESTI 40 GODINA: Potvrđena presuda očuhu za SVIREPO UBISTVO LUNE, pijan brutalno pretukao dete

MONSTRUM ĆE NA ROBIJI PROVESTI 40 GODINA: Potvrđena presuda očuhu za SVIREPO UBISTVO LUNE, pijan brutalno pretukao dete

U sklopu istrage saslušano je više desetina osoba, a među saslušanima je bio i M. Dž., mlađi sin osumnjičenog Gorana Džonića, inače pripadnik vatrogascne službe. Drugi sin Gorana Džonića je zaposlen u Vojsci Srbije.

Policija je za sada u vezi sa zločinom uhapsila tri osobe, Džonića i braću K. M. i A. M., koja se dovode u vezu sa likvidacijom Đokića.

Upornim radom u istrazi monstruoznog ubistva cele porodice, policija je najpre stigla do Gorana Džonića koji je odmah priveden. Na njegovom imanju, tačnije u dvorištu kuće njegovog sina pronađen je i deo novca za koji se pretpostavlja da je pripadao ubijenim Đokićima.

U Džonićevom stanu u Alesincu pronađen je i pištolj sa priglušivačem koji je poslat na veštačenje, kako bi bilo utvrđeno da li je to oružje korišćeno u likvidaciji Đokića.

On je jutros priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Nišu i očekuje se odluka o određivanju pritvora. Uz uhapšene K.M. i A.M. oba sina Gorana Džonića su bila pod prismotrom policije, ali za sada nisu povazana sa monstruoznim ubistvom. 

Milan Džonić
Foto: Facebook/Printscreen

 

Likvidacija porodice Đokić, nezapamžen zločin

Drama je počela 26. septembra kada su Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25) nestali na putu od sela Moravac do Aleksinca u kome su živeli. Oni su taj dan proveli kod Goranove majke u Moravcu, gde su ručali. Pošto se nisu javljali na mobilne telefone, rodbina je prijavila njihov nestanak policiji koja je krenula u potragu.

Potraga za njima je okončana 6 dana kasnije, na najgori mogući način a najcrnje slutnje su se obistinile. Prvo je pronađen spaljeni "pasat" kojim su se vozili, a istog dana i njihova tela, na seoskom smetlištu, spaljena do neprepoznatljivosti i prekrivenja šibljem.

Pretpostavljalo se da je motiv likvidacije tročlane porodice pljačka, jer se znalo da Goran, vlasnik menjačnice, uvek sa sobom nosi veću sumu novca. Posle skoro četiri nedelje, 21. oktobra, uhapšen je Goran Džonić (59), penzioni vatrogasac iz Moravca. 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd