fbpx
Skip to main content
vršnjačko nasilje

"Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći!" Novi slučaj vršnjačkog nasilja potresa Srbiju, brutalan udarac u glavu!

Foto: Youtube/Mr.Balkan
Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako tinejdžer nogom zadaje udarac vršnjaku u glavu, a ostali sve to nemo posmatraju i razgovaraju.

Incident se dogodio u centru Subotice, u parku kod Katedrale Svete Terezije Avilske, a zbog ovog vršnjačkog nasilja, pretpostavlja se, među maloletnicima, policija je pokrenula i istragu.

Na snimku se jasno da vidi da žrtva mirno sedi na klupi i da su ga nekoliko tinejdžera opkolili. Jedan, kome se jasno vidi lik, šutira snažno dečaka u lice.

NASILJE NA ČASU FIZIČKOG! Učenik (16) posle udarca izgubio svest: HITNO PREBAČEN U BOLNICU

Dečak koji je dobio udarac i dalje mirno sedi, samo je posle udarca spustio glavu, dok mu se drugi obraća na mađarskom jeziku i šeta. Ostali u društvu, najmanje njih šestoro, sve mirno posmatraju, a jedan od njih snima nasilje.

Momak koji je brutalno šutnuo vršnjaka govori na mađarskom jeziku:

"Ajde, pričaj, šta se desilo, što ne govoriš! Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Ajde, otvori se sada, reci šta je bilo" - viče nasilnik sa snimka.

Snimak traje minut i 24 sekundi, a među okupljenom decom oko napadnutog dečaka ima i devojčica. Prema nezvaničnim informacijama napadu je prethodila rasprava zbog devojke.

U policiji kažu da su odmah reagovali i da je u toku identifikacija svih učesnika incidenta. Nadležni preduzimaju neophodne radnje i kažu da će reagovati u skladu sa ovlašćenjima.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd