Skip to main content
Jelena Jeca Krsmanovic Marjanovic

"Posle toga je imala čudan osećaj, KAJALA SE do smrti": Spremna da kaže SVE, a NIJE POZVANA da svedoči?

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Marjanovic
Ubisvo zlosrećne pevačice i dalje bez sudskog epiloga

Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović, prošle godine pred smrt, kako tvrdi Informer, požalila se komšinici da je možda nenamerno ugrozila istragu ćerkinog ubistva. Kako ovaj list prenosi, prijateljici je rekla kako joj Jelena u telefonskom razgovoru 2. aprila 2016. godine, malo pre ubistva, nije ni pomenula da trči nasipom u Borči. Zorica je, međutim, policajcima rekla da jeste.

Zbog ove nenamerne greške se do kraja života kajala, plaćeši se da je istragu usmerila u pogrešnom pravcu.

Spremna da svedoči

Kako se saznaje, Zorica je ovo ispričala komšinici koja je i Jelenina bliska prijateljica iz detinjstva. Ta žena je dala izjavu o tome Centru za forenzička istraživanja iz Novog Sada, koji je angažovala porodica Krsmanović radi efikasnije istrage Jeleninog ubistva.

Jelena Krsmanović
Jelena Krsmanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Ova žena, međutim, do sada nije pozivana u Više tužilaštvo, kako tvrdi Informer, iako je izrazila spremnost da svedoči o razgovorima sa Zoricom.

Kako list saznaje, u izjvi za CIF doslovno je navela da je Zorica do smrti koja se desila 4. oktobra 2016. godine ponavljala da je napravila fatalnu grešku, jer je nekoliko posle Jecine smrti shvatila da joj ona u poslednjem razgovoru zapravo nijednom nije spomenula lokaciju gde trči.

STRAŠAN PRIZOR NA MESTU GDE JE JELENA UBIJENA: Crvene ruže raščupane i razbacane na sve strane!

- A kamoli da je u pitanju nasip u Borči! Jelena je tad telefonom rekla samo da je na trčanju i da će, kad završi, otići kući da postavi svojima ručak, a da će potom doći kod nje - posvedočila je navodno ona.

I zaista, Zorica Krsmanović, kako Informer napominje, nikada u svojim izjavama za medije nije pominjala da je njena kćerka Jelena u poslednjem razgovoru pomenula da njena ćerka trči nasipom. Ali je pominjala da je posle tog razgovora stalno imala neki čudan osećaj.

Zorica Krsmanović
Zorica Krsmanović
Foto: Srbija Danas

- Nešto me je steglo u grudima, kao da me boli srce. Mislila sam da mi je to reakcija na terapiju, na znajući da je Jecu neko ubio - jecajući je pričala Zorica kada joj je zet Zoran kobnog dana prvi javio da joj je nestala kćerka.

Nakon što je Zoran uhapšen 15. septembra , pojavila se informacija od članova porodice Krsmanović da Zorica zapravo nikda nije bila sigurna da li je tog 2. aprila razgovarala sa svojom kćerkom, jer je bila zadihana i razgovor je trejao kratko.

Umrla od tuge

Zorica je posle teške bolesti i tuge umrla 4. oktobra iste godine, šest meseci nakon brutalnog ubistva svoje kćeri. Najbliži rođaci koji su bili uz nju, izjavili su da je umirući dozivala Jelenino ime.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
12 Beograd