fbpx
Skip to main content
hitna pomoć

POVREĐENA DVOJICA MUŠKARACA: Protekle noći sevali noževi!

Foto: Srbija Danas
Incident se dogodio u ulici Gavrila Principa.

Dva muškarca povređena su protekle noći metalnim predmetom, najverovatnije nožem, u Ulici Gavrila Principa kod broja 43, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do povređivanja je došlo u 23.23 sati, nakon čega su intervenisale dve lekarske ekipe od kojih je jedna u Urgentni centar prevezla 25-godišnjeg muškarca, dok je druga u istu ustanovu prebacila muškarca starog 30 godina, a povrede nisu iziskivale reanimaciju.

Nada Macura
Foto: Srbija Danas

Tokom noći su se dogodile i dve saobraćajne nezgode pri čemu je u prvoj, u 22.15 sati, na Ugrinovačkom putu kod broja 65 povređen 50-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi, u 23.01 sati na Surčinskom putu između Ledina i Surčina, povrede je zadobila 27-godišnja muška osoba i, takođe, prebačena u Urgentni centar. 

Hitna pomoh je noćas imala 106 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika su se za pomoć najviše javljali astmatičari, ali i sve ostale grupe, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 126 intervencija Hitne pomoći od kojih 30 na javnom mestu, uključujuhi četiri saobraćajne nezgode od kojih nijedna nije bila sa težim povredama.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd