Skip to main content
Mali Radenko

PREOKRET OKO SMRTI MALOG RADENKA: Otac izneo alarmantne podatke

Foto:Pink/Printscreen
Milan Nikodinović, otac pokojnog Radenka, otkriva da se u tužilaštvu u Loznici iznenada pojavila istorija bolesti njegovog deteta, za koju su mu nakon smrti rekli da ne postoji.

Što je još gore, u tom dokumentu, na kojem nema ni potpisa ni pečata ortopeda Dobrivoja Bojanića, stoji da je doktor predložio da Radenko ostane u bolnici, a da su roditelji to odbili.

- Pitao sam u tužilaštvu otkuda sad ovaj papir, niko nije znao da mi odgovori. Siguran sam da je to neko poturio kako bi zaštitio Bojanića. Pogotovo zato što tu piše sve ono što odgovornim lekarima ide u prilog – da nam je ponuđeno bolničko lečenje, da mu je rana očišćena  – rekao je Nikodijević.

Otac malog Radenka kaže i da im nikada nije ponuđeno bolničko lečenje kao i da mu je lično doktor Bojanić pred polazak dečaka u Beograd rekao da može da mu da samo uput, jer istorija bolesti ne postoji.

U tužilaštvu u Loznici nisu imali komentar na optužbe Nikodijevića. U Ministarstvu zdravlja su još prvog dana istrage saopštili da je istorija bolesti malog Radenka vođena neuredno.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd