fbpx
Skip to main content
Jelena Krsmanović

PREOKRET U ISTRAZI: Jelena Marjanović slala POSLEDNJE PORUKE ćerki doktorke iz Borče?

Foto: Facebook/Jeca Krsmanovic In memoriam
Neposredno pre ubistva

A. Š., ćerka M. Š., doktorke iz Borče, osoba je koja se 2. aprila 2016. godine dopisivala sa Jelenom Marjanović, samo nekoliko minuta pre brutalnog ubistva. Navodno, ona je tog popodneva koristila majčin telefon i biće ispitana kao svedok, odmah posle M.Š.

Saslušanje lekarke iz Borče zakazano je za 16. april u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a naknadno će biti pozvana i A. Š., Jelenina drugarica i šminkerka. Ona je, inače, već jednom davala iskaz.

- Nema tu ničeg misterioznog. Poruke su uobičajene, ali će oba svedoka morati da obrazlože zašto je u komunikaciji sa Jelenom A. Š. koristila telefon svoje majke - navodi izvor iz istrage.

Stravična nesreća kod Dimitrovgrada: Muškarac se bacio pod teretni voz

Reč je o broju 064 123...., za koji je traženo da se utvrdi vlasnik. Jelena je sa svog broja 064 1407.... u 16.43.27 poslala SMS poruku na pomenuti telefon. U međuvremenu MTS je dostavio ime vlasnika, a istragom je utvrđeno i ko se zaista dopisivao tog dana sa Jelenom Marjanović.

Posle toga, prema sadašnjim informacijama, uslediće i ispitivanje male Jane, koja je sa roditeljima Jelenom i Zoranom tog kobnog popodneva bila na nasipu. Prema njoj će biti primenjen institut posebno osetljivog svedoka i razgovor će obaviti stručnjaci.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović
Foto: Srbija Danas

U naredbi za dopunu istrage Više javno tužilaštvo je gotovo u potpunosti prepisalo naloge Krivično vanpretresnog veća Višeg suda u Beogradu, koje je vratilo optužnicu protiv Zorana Marjanovića insistirajući na novim dokaznim radnjama.

Pored utvrđivanja vlasništva nad brojem, dostavljanja transkripta poslednje komunikacije, kao i ispitivanja male Jane, zatraženo je i desetak policijskih izveštaja, koji su rađeni po naredbi sudije za prethodni postupak. Ovi spisi nastali su u danima neposredno posle zločina, tačnije od 4. aprila do 10. maja 2016. godine.

Lančani sudar na Novom Beogradu: Potpuni kolaps na Gazeli!

Prema nezvaničnim saznanjima u izveštajima, koje je zatražilo Tužilaštvo u naredbi za dopunu istrage, trebalo bi da se nađu i snimci sa obe kamere sa kuće porodice Jahović u naselju Crvenka. U kritično vreme, oko 17 sati, kada je prema optužnici došlo do zločina, snimci prikazuju ceo nasip. Snimak sa leve kamere, na kome se, prema veštacima, vide Zoran Marjanović i mala Jana, priložen je u spisima, ali ne i onaj iz desne kamere, koji pokriva samo mesto zločina.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd