fbpx
Skip to main content
Danijela Štajnfeld

Priča o fotografu? Azil? Da li je izmislila silovanje? Oglasila se Danijela Štajnfeld i dala odgovore na pitanja

Foto: Instagram printscreen/danijelastajfeld
Danijela je istakla da taj nivo želje da je diskredituju ukazuje na nivo njihovog straha od nje same

U pojedinim medijama se pojavila informacija da je Danijela Štajnfeld silovana od strane V.K. lokalnog fotografa, ali je ona, govoreći za Nedeljnik, to demantovala. 

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajne nesreće, motociklista teže povređen na Zrenjaninskom putu

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajne nesreće, motociklista teže povređen na Zrenjaninskom putu

UŽAS NA BANOVOM BRDU: Maloletnik uhapšen pod optužbom da je silovao petogodišnju devojčicu

UŽAS NA BANOVOM BRDU: Maloletnik uhapšen pod optužbom da je silovao petogodišnju devojčicu

KRAĐA U KAFIĆU U APATINU USRED BELA DANA: Lopov uzeo mobilni konobaru, pa ga gurnuo u dečja kolica

KRAĐA U KAFIĆU U APATINU USRED BELA DANA: Lopov uzeo mobilni konobaru, pa ga gurnuo u dečja kolica

Tako u nepotpisanim tekstovima izlazi da je Danijela sa 13 godina izmislili da je u Ruskom Krsturu silovao V. K., lokalni fotograf.

- Kada sam bila mala, učili su me da je jako ružno lagati, mislila sam da samo deca to rade, a ne i odrasli. Kao što sam rekla, moje detinjstvo i devojaštvo bilo je divno i bezbedno, bez ikakvog nasilja. Baš nikakvog. Mislim da znam ko bi mogao da bude V. K. Bio je to jedan divan seoski fotograf iz mog detinjstva i nikada mi nije ničim naudio. Ne znam uopšte odakle ta priča - rekla je Danijela i dodala:

- Nečasno je da fabrikuju degutantne laži, ispod kojih očigledno niko ne sme ni da se potpiše. Zanimljivo je kako izbacuju jeftine dosetke i klevetanja bez činjenica, a da se pritom niko iz tih tabloida ne usuđuje da kontaktira sa mnom. Moj glas i moja istina su nekome toliko bolni da očigledno predstavljaju trn u oku.

Danijela je istakla da taj nivo želje da je diskredituju ukazuje na nivo njihovog straha od nje same.

- Nisam ni slutila da sam toliko opasna! Izgleda da se ovakva bujica negativne pažnje može zaslužiti samo hrabrošću! Lečićev strah se izgleda prelio i na sve one koji se plaše da dolazi vreme kada je glas nekoliko žena jači od mašinerije političkih moćnika i tirade srpskih tabloida. Njihova taktika je providna i patetična. Čak i neinteligentna. Čvrsto verujem da će Tužilaštvo pokrenuti istragu i tako sve razjasniti. Želim da naglasim da silovanje nije seksualni čin. Silovanje je zloupotreba moći, nasilje najintimnijeg i najosetljivijeg dela bića - rekla je Danijela.

U sledećem tekstu se tvrdi da je Danijela izmislila da ju je silovao Branislav Lečić kako bi dobila azil u Americi… Danijela otkriva kako je otišla u Ameriku i dobila azil.

- Azil!? Imala sam divnu glumačku karijeru u Srbiji, naslovne strane, mnogobrojne intervjue, više puta sam nagrađivana za svoje uloge, a Amerika najviše voli da uvozi mlade talente - rekala je Danijela i nastavila:

- Dobila sam radne papire po imigracionom programu za talente koji imaju izuzetne rezultate u svojoj karijeri.

- Kada sam osnovala svoju filmsku produkcijsku kuću i počela da radim, dobila sam i vizu za stalni boravak, a samim tim i mogućnost da dobijem državljanstvo. Tužilaštvo to sve takođe zna.

- Ja spadam u onu grupu koja se kod nas naziva "odliv mozgova". Ponosna sam naravno što mi je talenat otvorio vrata ove zemlje, koja me je prihvatila, unapredila moju kreativnost i znatno proširila slobodu mog umetničkog polja i izraza. U Americi sam ponovo pronašla svoju slobodu - rekla je Danijela.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd