fbpx
Skip to main content
Mika Aleksić

"PRIČAO JE DA TAKO VEŽBAJU ZA FILMSKI KADAR..." Opisane GNUSNE STVARI koje je Mika Aleksić radio maloletnicama

Foto: Printscreen/RTS
Miroslav Mika Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru nakon što ga je na desetine učenica optužilo da ih je se**ualno zlostavljao dugi niz godina.

Za jezivu torturu se možda nikad i ne bi saznalo da se pre manje od dva meseca jedna zlostavljana devojka nije odvažila da sve ispriča svom ocu, inače poznatom beogradskom advokatu.

Kako nam se dogodio Mika? I kako da nam se ne dogodi ponovo? Godinama bez posledica vređao našu decu

Kako nam se dogodio Mika? I kako da nam se ne dogodi ponovo? Godinama bez posledica vređao našu decu

MORALA JE PONOVO DA PROĐE KROZ UŽAS: Detalji Mileninog potresnog svedočenja koje je uzdrmalo istražitelje

MORALA JE PONOVO DA PROĐE KROZ UŽAS: Detalji Mileninog potresnog svedočenja koje je uzdrmalo istražitelje

MIKINA ŠKOLA GLUME I DALJE RADI: Roditelji dovodili decu, a sledeće reči je jedva izustila Mikina žena!

MIKINA ŠKOLA GLUME I DALJE RADI: Roditelji dovodili decu, a sledeće reči je jedva izustila Mikina žena!

- Ta maloletnica je krajem novembra 2020. priznala ocu da ju je profesor glume pipkao po genitalijama u njegovoj kancelariji. Šokirani otac je odmah o svemu obavestio policiju. U međuvremenu, zlostavljana devojka je stupila u kontakt sa glumicom Milenom Radulović, a ova je tada konačno rešila da stane na put manijaku. Odmah za njom policiji se javila i glumica Iva Ilinčić, koju je Mika takođe zlostavljao... - prenosi izvor. medija

15 krivičnih prijava

Aleksić je u subotu uhapšen, i do ponedeljka, kad je izveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, protiv njega je podneto ukupno osam krivičnih prijava za silovanje i još sedam za nedozvoljene polne radnje.

- Kad je ceo slučaj dospeo u javnost, roditelji Mikinih bivših učenica, među kojima je mnogo poznatih ličnosti, počeli su da ispituju decu da li su i ona doživela neku torturu. Jedna po jedna devojka počela je da priznaje roditeljima šta im je Aleksić radio, pa su u policiju bukvalno iz sata u sat počele da stižu nove prijave. Ako se ovako nastavi, broj krivičnih prijava protiv Aleksića će se možda meriti i stotinama. Ukoliko bude osuđen, preti mu do 15 godina zatvora - kaže izvor.

Advokat ga napustio

U međuvremenu, Aleksić se suočio sa još jednim problemom, jer mu je advokat Nemanja Jolović odmah posle saslušanja u tužilaštvu otkazao punomoćje. Jolović je kratko kazao da je stvar "lične prirode", ali prema saznanjima, advokat se odlučio na taj korak kad je saznao da je jedna od oštećenih devojaka u ovom postupku glumica Iva Ilinčić, sa čijim roditeljima je blizak prijatelj.

Podsetimo, prema svedočenju žrtava, Mika je maloletne devojčice skidao gole u svojoj kancelariji, terao ih da legnu na sto, pa ih je pipkao i lizao po telu, dok su u učionici pored bila druga deca.

Naivnim devojčicama je pričao da tako vežbaju za filmski kadar i da je to velika tajna o kojoj nikada i nikome ne smeju da pričaju... Sa najmanje osam svojih žrtava je imao klasičan se**, a ostale je oralno zadovoljavao, "masirao" ih polnim organom po telu ili im je nabijao prste i vibrator.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd