fbpx
Skip to main content
Milan i Olga Lovrić

Prijatelji otkrili jezive detalje iz života Milana i Olge: Stalno joj je ponavljao jednu strašnu rečenicu

Foto: Facebook/Milan Lovrić
Ljubav između Milana i Olge oni opisuju kao patološku

„Ja se u zatvor više neću vraćati, ti hoćeš da naša deca ostanu bez roditelja. Ubiću i tebe i sebe, a našu decu ću pretvoriti u siročad!“

Otkrivena dugo skrivana tajna čoveka koji je ubio Olgu ispred Centra za socijalni rad

Oglasio se i Centar za socijalni rad: Evo šta se krije iza jezivog ubistva na Novom Beogradu

Reči su kojima je Milan Lovrić, koji je kamenom u glavu pre dva dana ubio svoju suprugu Olgu a zatim skokom pod voz juče presudio i sebi, najavljivao tragične događaje.

Njeni najbliži prijatelji juče su ispričali kroz kakav horor su sirota žena i njeno troje dece prolazili sa njim. Ne samo da je tukao i nju i decu već joj je u poslednje tri godine otvoreno govorio da će im deca ostati bez roditelja. Kako kažu, psihopata je bio spreman da je ubije, a ona se, verovatno kasno, ohrabrila da ga prijavi.

Prema rečima prijatelja brutalno ubijene Olge, romansa između nje i Milana počela je kao bajka, iako su u pitanju dve potpuno različite osobe.

- Ona je živela bukvalno kao princeza na zrnu graška, okružena majkom i tetkama koje nemaju decu, bila je divna, negovana, vaspitana, sitne građe. On je iz potpuno drugačijeg sveta, došao je sa ratišta u Hrvatskoj, bio je vredan i sposoban, ali je umeo da bude i pažljiv. Međutim, već posle nekoliko meseci čovek koji ju je zaprosio u balonu na najromantičniji način počeo je da je udara, davi, a nije štedeo ni decu - pričaju njeni prijatelji dan posle stravičnog ubistva.

Olga Lovrić
Olga Lovrić
Foto: Facebook/Olga Lovrić

Ljubav između Milana i Olge oni opisuju kao patološku. Pred prijateljima bi delovali kao najzaljubljeniji par, a onda bi u četiri zida usledio horor.

- „U meni kao da imaju dve ličnosti“, rekao mi je jednom. Niko od nas nije prisustvovao nijednoj njihovoj drami, ali su one nastupale uglavnom kada je imao probleme na poslu i kulminirale su otprilike 2014. - priča Olgina prijateljica Verica dok joj suze liju niz lice.

Nakon što je bolnica podigla krivičnu prijavu protiv Milana, usledile su dve godine zatvora.

- Tek tada je odahnula, osećala se sigurnije, ali je iz neke časti, poštovanja i nade da ga je zatvor promenio ona njemu stalno slala hranu, čistu odeću, novac. Kada je izašao iz zatvora, živeli su odvojeno, ali ga to nije sprečavalo da nastavi da njoj, njenoj majci i deci zagorčava živote, koristeći to što ona nema mušku zaštitničku figuru u porodici - pričaju njeni prijatelji, koji su je ohrabrivali da se obrati nadležnima, što je ubrzo i učinila.

Usledili su odlasci u policiju, snimanje pretnji da će je ubiti, obraćanje sigurnoj kući. Milan je dobio i zabranu prilaska Olgi, a decu je mogao da viđa samo u prostorijama Centra za socijalni rad sat vremena nedeljno.

Tako je bilo i pre dva dana, gde su Olga, Milan i njihova tri sina sastala u takozvanim kontrolisanim uslovima da bi on mogao da vidi decu.

- Svi su je odbili, govorili su joj da snimci nisu verodostojni, da to nije materijal za tužioca. Na smenu je dolazila kod svih nas, krila se od njega, već je bila iscrpljena i istrošena - ističu oni, pitajući se ko će sada, nakon svega, snositi odgovornost za ove događaje.

Nekoliko puta privođen zbog nasilja

Milan Lovrić više puta privođen je zbog nasilja u porodici, a Treće osnovno tužilaštvo je protiv oca monstruma vodilo nekoliko postupaka. Pre dve godine on je osuđen zbog toga što je brutalno pretukao svog sina. Iz zatvora je izašao 17. aprila ove godine zbog primerenog vladanja.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Fog
-1 Beograd