fbpx
Skip to main content
Policija/ilustracija

Pronađena u Italiji JAZBINA OD BLATA Srbina osumnjičenog za UBISTVA

Foto: Profimedia/ilustracija
Italijanska policija otkrila skrovište Srbina osumnjičenog za tri ubistva i niz pljački

Dobro kamuflirana jazbina za koju se pretpostavlja da je služila za skrivanje Norbertu Feheru, srpskom državljaninu kog u Italiji traže zbog čak tri ubistva i niza pljački pronađena je u zoni u kojoj se veruje da se odbegli zločinac skriva.

SESTRA SRBINA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO OTKRILA DO SADA NEPOZNATE DETALJE: Ustvari, ovo je njegovo PRAVO IME!

POTRAGA ZA OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO IZ SUBOTICE: Otkriveno KO je žena kod koje su psi našli TRAGOVE KRVI!

Potraga za Feherom, Igorom Vaclavićem, ili "Igorom Srbinom", kako su ga Italijani prozvali, traje već gotovo mesec dana, a istražitelji su sve bliže tome da ga konačno pronađu i uhvate, barem ako je sudeći po najnovijem otkriću.

U zoni između Bolonje i Ferare, koju već nedeljama "češlja" više od 1.000 pripadnika policije i vojske pronađena je jazbina, koju je iskopala ljudska ruka i to na strateškom položaju, tačnije, na jednom uzvišenju sa koga se lako može osmatrati okolina.

Feher
Foto: Instagram/Norbert Feher

"Igor Srbin" ovde je mogao da se krije danima, smatraju istražitelji i dodaju da je jazbina građena i opremana tokom dužeg vremenskog perioda. Veruje se da je Feher izgradio od blata, a da je ulaz kamuflirao granjem i lišćem, navode italijanski mediji, ističući informaciju da je sigurno da se tu sakrivao čovek.

Ovo otkriće, kao i sva prethodna, samo potvrđuju ono što je italijanska policija već znala o Norbertu Feheru - da se radi o izuzetno spretnom i sposobnom beguncu koji vešto izmiče pravdi već gotovo mesec dana i krije se u šumama, močvarama i među kanalima centralno-severnog dela Italije.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd