fbpx
Skip to main content

RANA NA VRATU ĆE PROĆI, ALI TRAUMA NIKAD: Potresna ispovest devojke izbodene u niškom sudu!

Strašno!

Sedamnaestogodišnja A.M. koju je 23. jula u hodniku niškog Osnovnog suda nožem napao penzionisani major B.S. (75) sa kojim se njena majka sudila, danas je napustila nišku bolnicu.

Rana na vratu zbog koje je zadržana na lečenju na Dečjoj hirurškoj klinici lepo je zarasla, ali traumu koju je doživela dok je B.S. ubadao nožem, kako kaže, teško će preboleti.

- Tog čoveka sam vidjala i ranije, par puta kada sam sa mojom majkom koja mu je obavljala kućne poslove bila kod njega, kao i u sudu jer sam i ranije opravdavala njen izostanak sa ročišta. Sedela sam na klupi i igrala igricu na telefonu a on je sa svojom advokaticom bio naspram mene. 

Kada je krenuo ka meni pomislila sam da će mi nešto reći, podigla sam glavu ka njemu a on mi je u lice naprskao suzavac... Obnevidela sam i pala na pod i tada sam osetila ubod u vrat... 

Shvatila sam da mu je namera da me ubije, puzila sam ka sredini hodnika pokušavajući da umaknem nožu, krv je liptala na sve strane... Tada mi je pritrčao taj dečko za koga sam čula da je advokat i odvukao ga od mene... 

Neko mi je dodao maramice, zatim i peškir, pokušavala sam da zastavim šikljanje krvi... Sledeće čega se sećam da sam u Urgentnom centru – priseća se vidno potresena horora koji je doživela u niškom sudu napadnuta sedamnaestogodišnjakinja.

Šok koji je doživela ostavio je teške tragove na njeno psihičko stanje zbog čega je neprestano bila pod sedativima.

- Vrištala sam, tražila sam da idem kući, neprestano sam dobijala sedative kako bih se smirila i izbrisala sliku onog što mi se desilo. Plašila sam se da zaspim, videla sam ga pred očima sa nožem, ni sada ne mogu da se oslobodim tog straha – ističe A.M.              

Njen brat naglašava da je njegova sestra imala puno sreće.

- Za nekoliko milimetara nož je promašio arteriju, u suprotnom, niko ne bi mogao da joj pomogne. Neshvatljiv je propust sudskog obezbeđenja koji je moju sestru mogao da košta života. Čuo sam da se B.S. pravdao da je metaldetektor zapištao zbog njegovog pesmejkera pa ga zbog toga nisu pretresli, verovatno ih je zavarala njegova starost – kazao je ogorčeni brat.            

B.S. je nakon napada ispio hlorovodoničnu kiselinu i par sati kasnije preminuo u niškoj bolnici. Njegov brat od tetke preuzeo je telo sa Instituta za sudsku medicinu ali datum sahrane nije poznat. Motiv stravičnog napada je navodni dug od tri hiljade evra koji je majka A.M. imala prema B.S. zbog čega je protiv nje i podneo tužbu.

 

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd