Skip to main content
Biljana Stojanović

SADA JE SVE JASNIJE?! Biljanin ljubavnik saslušan, evo kako se branio pred sudom i DA LI JE UMEŠAN U ZLOČIN koji je potresao Srbiju

Foto: Facebook/Printscreen
Nakon misteriozne smrti Biljane Stojanović (38), koja je pronađena mrtva u Velikom Trnjanu u nedelju i otkrića zabetoniranog tela njenog muža Ivana Stojanovića, danas je saslušan mladi advokat Aleksandar Lazarević (28) koji je bio u ljubavnoj vezi sa Biljanom.

Aleksandar Lazarević (28) iz leskovačkog sela Slavujevce, koji je prema sopstvenom priznanju bio u vezi sa Biljanom Stojanović (38) iz Velikog Trnjana koja je u nedelju pronađena mrtva, nakon čega je otkriveno i telo njenog supruga Ivana nestalog pre tri godine, negirao je da ima bilo kakve veze sa ovom tragedijom.

SKANDAL NA GRČKOJ NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Pokazali gledaocima kako da UKRADU gorivo!

SKANDAL NA GRČKOJ NACIONALNOJ TELEVIZIJI: Pokazali gledaocima kako da UKRADU gorivo!

BILJANINE POSLEDNJE REČI LEDE KRV U ŽILAMA! Evo šta je rekla deci gde im je otac - komšinica otkrila SVE

BILJANINE POSLEDNJE REČI LEDE KRV U ŽILAMA! Evo šta je rekla deci gde im je otac - komšinica otkrila SVE

JEZIVO! Bizarnim detaljima nezapamćenog zločina NEMA KRAJA - na Biljaninoj sahrani Ivan je na umrlici bio naveden kao OŽALOŠĆEN

JEZIVO! Bizarnim detaljima nezapamćenog zločina NEMA KRAJA - na Biljaninoj sahrani Ivan je na umrlici bio naveden kao OŽALOŠĆEN

Ovo je saopštio njegov otac Momčilo koji je objasnio da se njegov sin trenutno nalazi na saslušanju u policiji, ali samo da bi izneo saznanja o ovim događajima. Momčilo je priznao da mu je bilo poznato da je njegov sin u nekoj vrsti veze sa ženom koja se otrovala, ali da nije imao pojma šta se desilo sa njenim mužem.

- Znao sam da se moj sin viđa povremeno sa Biljanom, ali ne bih to nazvao pravom vezom, ipak je bila od njega starija deset godina. I on je mislio da joj je suprug u Rusiji te joj je pomagao na različite načine s obzirom na to da je imala troje dece. Znam da joj je i finansijski podržavao, ali iz čisto humanih pobuda - objašnjava Aleksandrov otac.

Kaže da je nakon saznanja za tragediju u Velikom Trnjanu otvoreno pitao sina da li on ima neke veze sa zločinom.

- Kategoričan je bio da apsolutno nije ni na koji način u to bio uključen te da nije ni znao šta se dešavalo sa to dvoje ljudi. Teško su mu pali navodi u medijima koji su bacali sumnju na njega. To je zaista strašan zločin i ja sam potpuno uveren da Aleksandar ne bi mogao da bude deo tako nečega. U svakom slučaju kao porodica mnogo smo se uznemirili zbog ovog događaja, moj sin je divno dete, fakultetski je obrazovan, strašno mi je žao što je bez svoje krivice sada na neki način umešan u tu stvar. On je sada na saslušanju u policiji, ali sam ubeđen da neće biti nikakvog postupanja prema njemu. Mi smo ugledna porodica, ja sam profesor mašinstva, nikada nismo imali bilo kakve probleme sa zakonom i teško mi padaju insinuacije da je moj sin imao bilo kakvog udela u tom događaju - zaključio je Lazarević.

Podsećamo, Biljana, za koju je ustanovljeno da se otrovala, sahranjena je u utorak, a istog dana njen dever, policijski službenik Nenad Stojanović, pronašao je u štali zabetonirano telo njenog supruga i svog rođenog brata Ivana Stojanovića (40) za kojeg su svi verovali da je tri godine na radu u Rusiji.

Uzrok smrti Biljaninog muža biće poznat nakon obdukcije, a policija intenzivno radi na utvrđivanju ko je i na koji način lišio života nesrećnog čoveka. Veruje se da je ona umešana u zločin s obzirom na to da je svima govorila da se svakodnevno čuje sa mužem, ali se ispituje da li je imala saučesnike.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
20 Beograd