fbpx
Skip to main content
groblje

Sahranjene žrtve MONSTRUMA IZ BARIČA, sin Miroslav i majka Rada položeni u rake jedno pored drugog

Foto: Profimedia/ilustracija
Selo zavijeno u crno, tuga do neba

U četvrtak na seoskom groblju u Bariču u blizini Golupca sahranjeni su Miroslav i Rada, sin i majka, a dan ranije njihov ubica, otac i suprug, Božidar Dačić.

Na groblju u Bariču u četvrtak su sahranjeni sin i majka, Miroslav (57) i Rada (76) Dačić, koje je hicima iz pištolja u ponedeljak, posle svađe zbog imovine, ubio njihov otac i suprug, Božidar Dačić.

MONSTRUM IZ GOLUPCA SAHRANJEN BEZ OPELA: Za Božidarom Dačićem ZAPLAKAO SAMO UNUK MALIŠA!

NIKO NE ŽELI DA PREUZME NJEGOVO TELO: Ubica iz Bariča biće sahranjen u NEOBELEŽEN GROB

On je sahranjen u sredu, takođe na groblju u Bariču, ali dalje od sina i supruge, a njegovu sahranu pripremili su unuk Mališa i unuka Maja, sin i ćerka ubijenog Miroslava, koji nisu želeli da govore za medije.

- Molimo vas da nas razumete, ne želimo ništa da izjavljujemo. Mnogo toga smo ovih dana čitali u medijima, a suština je da je jedino moj deda krivac, jer je sve ovo on napravio - rekao nam je Mališa, Božidarov unuk.

On je od rođaka i prijatelja primao saučešće na ulazu u dvorište, a na terasi kuće nalazili su se poklopci pogrebnih sanduka njegovog oca i bake, dok su na zid kuće bili naslonjeni mnogobrojni venci.

NOVI DETALJI MASAKRA KOD GOLUPCA: Da ga policija nije opkolila u crkvi, bilo bi još mrtvih

sahrana
Foto: Srbija Danas

Na poslednjem ispraćaju supruga i svekrve nije bilo Gorice Dačić (55), koju je svekar Božidar teško ranio, jer se ona i dalje nalazi u požarevačkoj Opštoj bolnici. Ona je pogođena u stomak, vrat i rame, ali je uspela da pobegne preko ulice, u kuću svog oca. Posle uspešno izvršene operacije, nalazi se van životne opasnosti.

U petak u Bariču predstoji još jedna sahrana, Božidarovog šuraka Pavla Živkovića (78), koja se nalazi na nekoliko stotina metara udaljenosti od kuće porodice Dačić. 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
3 Beograd