fbpx
Skip to main content
Milica Marjanović

Detalji sa saslušanja žene brata Zorana Marjanovića: Evo šta je sve Milica ispričala

Foto: Informer/M. Dudvarski
Do kraja istrage neće biti pozivani novi svedoci

Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića, kazala je juče na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da on nema nikakve veze sa ubistvom supruge Jelene 2. aprila 2016. u Borči.

Milica, supruga Zoranovog brata Miloša, kazala je da niko od Marjanovića nema veze sa tim zločinom i da Zoran nevin čami u pritvoru od 15. septembra prošle godine. Milica je, naime, saslušana juče na poziv Zoranovih branilaca, kao član porodice Marjanović. Navodono je upućena u sva dešavanja u kući Marjanovića u Borči, gde živi zajedno sa mužem Milošem, njegovim bratom Zoranom (trenutno u Okružnom zatvoru) i njihovim roditeljima Vladimirom i Zoricom.

Jelena Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Lepo se slagali 

 Prema rečima izvora bliskog istrazi, ceo Miličin iskaz u tužilaštvu išao je u korist Zorana. Ona je pričala da su se Zoran i Jelena voleli, da nisu imali nekih većih problema u braku i da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

- Zoran i Jelena su i tog kobnog dana 2. aprila 2016. bili veoma raspoloženi. Bili smo svi zajedno u kući i sve je bilo uobičajeno. Zoran i Jelena su sa ćerkom Janom u jednom trenutku posle 14 sati, krenuli do nasipa u Borči, da Jelena malo džogira tamo, a mi smo ostali u kući - kazala je Milica.

Prema njenim rečima, Zoran je između 16 i 17 sati pozvao i rekao da je Jelena nestala dok je džogirala nasipom. 

LEDI KRV U ŽILAMA: Ove jezive TRAGEDIJE su zadesile ljude koji istražuju UBISTVO Jelene Marjanović

- Zoran je ubrzo dovezao ćerku Janu kući, a onda se sa ocem Vladimirom i Milošem vratio na nasip da je traže. Ja sam ostala u kući sa Janom i njenom vaspitačicom i čuvale smo je - rekla je Milica.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Jelenu nisu našli te noći. U međuvremenu policiji je prijavljen njen nestanak, a narednog dana, 3. aprila 2016. obavešteni smo da je Jelena nađena mrtva u kanalu. Koliko poznajem Zorana, mogu da tvrdim da on nikada ne bi povredio Jelenu ili Janu. Njih dve su mu bile centar sveta. Mnogo su vremena provodili zajedno. Zoran i Jelena se maltene nisu odvajali. On je nevin i na pravdi Boga u pritvoru!

Milica je istakla da se sa Jelenom lepo slagala i da su imale razumevanja jedna za drugu. 

Bez novih svedoka 

Podsetimo Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva u kanalu pored borčanskog nasipa, a istragom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, u periodu između 16.49 i 17.30, sa devet udaraca u glavu.

U nameštenim SAOBRAĆAJKAMA po Srbiji, uzimaju MILIONE: U klupku PREVARE lekari, advokati, veštaci

Njen suprug Zoran je, posle 17 meseci istrage, uhapšen na osnovu DNK tragova i čestica blata sa pantalona, koje se podudaraju sa blatom iz kose mrtve Jelene. Policija je uradila psihološko veštačenje Zorana Marjanovića, kojim je ustanovljeno da je on uračunjiv, inteligentan i svestan svojih postupaka. 

Prema nezvaničnim saznanjima, do kraja istrage neće biti pozivani novi svedoci. Zoranu je nedavno produžen pritvor do 12. marta, do kada tužilaštvo ima rok da podnese krivičnu prijavu protiv njega za teško ubistvo supruge Jelene ili da odustane od krivičnog gonjenja.

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd