fbpx
Skip to main content
policija

SALUŠANJE TRENERA IZ NOVOG PAZARA osumnjičenog za PEDOFILIJU: Dečaka vodio u svoj stan da mu "objasni teoriju fudbala"

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
U Novom Pazaru uhapšen trener D. T. (28) koji je navodno seksualno iskorišćavao petnaestogodišnjaka. Žrtvu više puta vodio u svoj stan, da mu "objasni" teoriju fudbala.

Zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu u svom stanu seksualno napastvovao 15-godišnjeg dečaka, učenika osmog razreda jedne novopazarske osnovne škole, kojeg je trenirao, u Novom Pazaru je uhapšen D. T. (28), fudbalski trener, i određeno mu je 48-časovno policijsko zadržavanje.

Fudbalski trener (28) osumnjičen da je silovao MALOLETNOG DEČAKA!

Fudbalski trener (28) osumnjičen da je silovao MALOLETNOG DEČAKA!

Uhapšeni će danas biti saslušan u novopazarskom Višem tužilaštvu, koje će odlučiti da li će mu biti određen pritvor. Osim za napastvovanje maloletnika, D. T. će odgovarati i za nezakonito posedovanje oružja, jer je u njegovom stanu pronađen pištolj.

Kako je psiholozima u školi i svojim roditeljima ispričao dečak, D. T. ga je namamio u svoj stan, da mu, navodno, objasni teoriju fudbala, gde ga je, obećavajući mu blistavu fudbalsku karijeru i preteći mu da nikome ništa ne sme da ispriča, više puta, kako je rekao - silovao. Kakve je sve posledice i traume doživeo dečak, znaće se posle lekarskih pregleda, koji su u toku.

Čovek stoji pred vratima u mraku
Foto: Profimedia

Mada se policija i tužilaštvo još nisu oglasili, u Novom Pazaru "mnogi znaju" o kome je reč i ističu da su i ranije postojale sumnje da D. T. zloupotrebljava i seksualno iskorišćava decu koju trenira. Postoje i ozbiljne sumnje da je seksualno iskorišćavao još nekoliko dečaka, koji ga nisu prijavili, ili je pokušao da to učini.

Uhapšeni je jedno vreme živeo i radio u Austriji, gde se bavio trenerskim poslom (treniranjem mlađih kategorija), i gde je takođe hapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao dečake i počinio još neka krivična dela. Novopazarska policija upravo pokušava da sazna zbog čega je u Austriji hapšen i kako je ponovo dobio priliku da u Novom Pazaru radi sa mladima.

REKORDNA ZAPLENA U SRBIJI! Srpski carinici otkrili 1,1 tonu droge na graničnom prelazu Gradina

REKORDNA ZAPLENA U SRBIJI! Srpski carinici otkrili 1,1 tonu droge na graničnom prelazu Gradina

Saopštenjem za javnost, u subotu su se oglasili fudbalski klubovi Novi Pazar i Nacional, u kojima je D. T. jedno vreme trenirao kadete. Tada ništa nisu znali o njegovim sklonostima, međutim, kada im je prošle godine nezvanično dojavljeno da je u Austriji odgovarao zbog krivičnih dela, odmah su ga udaljili iz svojih redova. Međutim, D. T. je nastavio sa individualnim radom i trenirao je po nekoliko mališana. U ova dva kluba kažu da su savetovali školama i roditeljima dečaka da ne sarađuju sa njim i da ga se klone, ali on je nalazio klijente za takozvani individualni trening.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd