fbpx
Skip to main content
Miroslav Aleksić

ŠKOLA MIKE ALEKSIĆA I DALJE RADI?! Komšije tvrde da su đaci i juče imali čas glume

Foto: Youtube/Printscreen/Studio B
Jedna od korisnica društvenih mreža napisala je da će njeno dete nastaviti i dalje da ide u tu školu bez obzira na sve

Škola glume "Stvar srca" održala je juče čas bez obzira na to što se njen vlasnik i predavač Miroslav Mika Aleksić nalazi u pritvoru pošto ga je više učenica na čelu sa Milenom Radulović (25) i Ivom Ilinčić (24) optužilo za seksualno zlostavljanje. To tvrde stanari zgrade u Ulici kneza Mihaila 19 gde se nalazi Aleksićeva škola.

NISI SAMA: Kompanija Meridian ovim videom poslala NAJVAŽNIJU PORUKU! (VIDEO)

NISI SAMA: Kompanija Meridian ovim videom poslala NAJVAŽNIJU PORUKU! (VIDEO)

"SPUSTIO RUKE NA MOJE MEĐUNOŽJE I TRAŽIO DA MASTURBIRAM PRED NJIM" Još jedna ispovest devojke žrtve seksualnog nasilja

"SPUSTIO RUKE NA MOJE MEĐUNOŽJE I TRAŽIO DA MASTURBIRAM PRED NJIM" Još jedna ispovest devojke žrtve seksualnog nasilja

NA SNIMANJU JE POKUŠAO JEZIVU STVAR SA DEVOJČICOM: Poznata voditeljka iznela šokantne detalje o Miroslavu Aleksiću

NA SNIMANJU JE POKUŠAO JEZIVU STVAR SA DEVOJČICOM: Poznata voditeljka iznela šokantne detalje o Miroslavu Aleksiću

Ipak, na interfonu na ulazu u zgradu više ne stoji natpis "Stvar srca", prostorije u kojima se nalazi škola jutros su bile zaključane, dok je mobilni telefon koji je ostavljen kao zvanični kontakt ove ustanove nedostupan. Takođe, na fiksni telefon Aleksićeve škole glume niko se nije javljao.

Zid ćutanja u Mikinoj školi

Informacija da je juče, bez obzira na sve, održan čas glume u školi "Stvar srca" otkrivena je kada je jedna od korisnica društvenih mreža napisala da će njeno dete nastaviti i dalje da ide u tu školu. Ubrzo je ona zbog odjeka i obrisala taj tvit, ali gotovo svi mediji u zemlji su nastavili da istražuju da li škola i dalje radi ili ne.

Tako je novinarka jutarnjeg programa na K1 televiziji objavila da su prema njenim saznanjima juče u 18 sati održani redovni časovi u školi glume "Stvar srca" i da su zakazani i za danas.

Zanimljivo da je malo ko od stanara u zgradi gde se nalazi Aleksićeva škola želeo da prokomentariše ovu informaciju.

- Ovde je u poslednja dva dana bilo više od 100 ljudi. Koliko znam deca su bila u školi sinoć, a biće i danas – rekao je jedan od stanara.

Mnogi su se pitali kako je moguće da škola radi pošto je Aleksić u pritvoru, ali to je moguće jer u školi ima više predavača.

"Stvar srca" registrovana kao produkcijska kuća

Inače, firma "Stvar srca" registrovana je 19. jula 2004. godine, kao produkcijska kuća, društvo sa ograničenom odgovornošću, sa adresom u Ulici prote Mateje 44 na Vračaru. Dakle nije registrovana kao škola glume.

U Agenciji za privredne registre prijavljena je pod šifrom 5911, proizvodnja kinematografskih dela, audio-vizuelnih proizvoda i televizijskog programa. Kao zakonski zastupnik naveden je Miroslav Aleksić, a njegova supruga Biljana Mašić je član društva sa 50 odsto kapitala, čija je osnovna vrednost na dan osnivanja bila 146.559 dinara.

Kako pišu "Novosti" u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja rekli su da škole glume nisu u njihovoj nadležnosti pošto ne rade po važećim nastavnim planovima i programima. Zbog toga nisu ni u nadležnosti prosvetne inspekcije. Procedura za osnivanje škola glume je, kao za svako drugo preduzeće, a proveru poslovanja mogu raditi tržišna, poreska i ostale inspekcije.

Inače, Miroslav Mika Aleksić nalazi se u tridesetodnevnom pritvoru, a glumica Milena Radulović koja ga je prva optužila za seksualno zlostavljanje danas je dala iskaz u Višem sudu.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd