fbpx
Skip to main content
Jovan Jeselinović

SRCE DA PREPUKNE! Sahranjen tragično nastradali Jovan (18), rođeni brat ga ispratio uz PESMU, jauci PARALI NEBO

Foto: Facebook
Tragično stradali Jovan Veselinović sahranjen je danas na niškom Novom groblju

U lokalnom listu Narodne novine objavljene su brojne čitulje njegove rodbine i prijatelja.

POZNATI REZULTATI OBDUKCIJE: Marjan presudio sebi hicem u glavu iz pištolja kojim je ubio Saru (27)

POZNATI REZULTATI OBDUKCIJE: Marjan presudio sebi hicem u glavu iz pištolja kojim je ubio Saru (27)

NOVI DETALJI "ČEŠLJANJA" FRISTAJLERA: Poznato za čim policija traga! Pogledajte kako ronioci pretražuju delove oko i ispod splava!

NOVI DETALJI "ČEŠLJANJA" FRISTAJLERA: Poznato za čim policija traga! Pogledajte kako ronioci pretražuju delove oko i ispod splava!

POČELA FINANSIJSKA ISTRAGA VELJINE KRIMINALNE GRUPE: Policija istražuje sve tragove krvavog novca opasnih kriminalaca

POČELA FINANSIJSKA ISTRAGA VELJINE KRIMINALNE GRUPE: Policija istražuje sve tragove krvavog novca opasnih kriminalaca

- Poslednji pozdrav našem suncu - reči su kojim su se od njega oprostili roditelji i brat.

Drugovi preminulog tinejdžera potpisali su se na žuti balon i pustili ga da odleti ka nebu... Jedan od Jovanovih najboljih drugova pročitao je oproštajno pismo koje je duboko potreslo sve.

- Jovane druže, verujem da sada odnekud gledaš na ovo mesto i okupljene sve ljude koji te vole i koje voliš. Jedinstveni smo u jednome - u prevelikom bolu što te ispraćamo sa ovog mesta. Plakali smo mnogo ovih dana, izvini za ove suze jer znam da te je uvek bolela tuđa tuga i obećavam u ime svih da ćemo ubuduće za tvoje ime vezivati samo osmeh dobrotu, blagost, lepotu. Naša igra počela je davno... Onda kada si ušao u učionicu za engleski ušao si i u moj život i od tada mnogo zajedničkih igara onih za računarom, ali i životnih u kojima je cela ekipa uvek bila zajedno. Davao si ritam našim srcima svojim bubnjevima i iscrtavao lepotu svojim crtežima, tvoji talenti i tvoja dobrota ulepšavala je i grejala naš kosmos. Put se ne završava ovde, sada želim da verujem u Gandalfove reči: "I sada nije kraj, zavesa ovog sveta se povlači, sve se pretvara u srebrno staklo, a onda vidiš bele obale i onda dalje od njih daleka, zelena zemlja i brz izlazak sunca". Ti si, siguran sam, sada na takvom mestu. Druže, ne rastajemo se sada, igra ovde ne prestaje, zauvek ćeš biti u našoj životnoj igri - rekao je Jovanov drug.

Podsetimo, Jovan Veselinović pronađen je mrtav nakon četiri dana potrage u Nišu. On je nestao kada se sa prijateljima, 17. februara rastao u centru grada i krenuo peške ka svojoj kući. Čuo se sa majkom i rekao da uskoro dolazi. Nakon toga njegov telefon postao je nedostupan i tinejdžeru se izgubio svaki trag. Četiri dana kasnije u dvorištu napuštne zgrade u Nišu, u blizini mesta gde je poslednji put viđen, pronađeno je Jovanovo telo. Kako se sumnja nastradao je od posledica pada sa velike visine.

Šta se tačno dogodilo u zgradi za sada nije poznato, a policija nije isključila nijednu mogućnost.

 Na obdukciji tela, kako smo ranije pisali,  Jovana Veselinovića nije utvrđeno ništa sumnjivo. Smrtonosne povrede su posledica pada sa velike visine (4. ili 5. sprat).

Telo je nađeno ispod zgrade u izgradnji.

Pre 3 godine je najverovatnije pokusao samoubistvo kada je popio veću količinu lekova.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd