fbpx
Skip to main content
Porodica Đokić

ŠTA JE SVE PRONAĐENO KOD OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO ĐOKIĆA? Isplivali detalji hapšenja (VIDEO)

Foto: SD/ilustracija/Profimedia/YoutubePrintscreen/Novosti
Ubistvo porodice Đokić potreslo je Srbiju!

Tela tročlane porodice Đokić, Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerka Lidije (25), pronađena su 2. oktobra u selu Moravac kod Aleksinca. najpre je pronađen njihov automobil, koji je bio zapaljen, a potom i leševi.

Štark je najbolji primer da Srbija traži "nove" ljude za slobodna radna mesta

Štark je najbolji primer da Srbija traži "nove" ljude za slobodna radna mesta

ISPLIVALI NOVI DOKAZI PROTIV DIJANE: Hrkalovićka znala za četiri ubistva?

ISPLIVALI NOVI DOKAZI PROTIV DIJANE: Hrkalovićka znala za četiri ubistva?

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ! Pronađena i značajna količina novca

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ! Pronađena i značajna količina novca

Od tad traju velike akcije policije kako bi se pronašli oni koji su počinili svirepo ubistvo.

Prema najnovijim informacijama, osumnjičeni za ubistvo ove tročlane porodice je njihov rođak sa inicijalima G. DŽ., inače Goranov brat od tetke! Više pročitajte OVDE

Kako se navodi, Goran i uhapšeni bili su veoma bliski, poznavali su se celog života, a uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

- Ubistvo porodice Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strplјiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvalјujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odelјenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvetlјavanju ubistva porodice Đokić.

Sve vesti o tragičnom ubistvu porodice Đokić pročitajte OVDE.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd