fbpx
Skip to main content
Zorica Marjanović

Šta o ubistvu pevačice zna Zorica Marjanović? Postupci Jelenine svekrve koji su začudili Srbiju

Foto: Srbija Danas
Najveća misterija porodice Marjanović

Šta u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović zna njena svekrva, nadrilekarka Zorica Marjanović, ni dan danas, 19 meseci od zločina nije poznato, jer Zorica sve vreme odbija da odgovara na pitanja u vezi sa kobnim 2. aprilom 2016. godine.

Otkriće se PRAVI NAPADAČ: Poruke iz MOBILNOG vode pravo do Jeleninog ubice?

Dvojica mladića se vraćala sa slavlja, pa otišli u SMRT: Detalji nesreće u Smederevskoj Palanci

Zoranova majka Zorica je možda najinteresantnija ličnost u porodici Marjanović. Trudila se da što manje bude u medijima, suzdržavala se od komentara. Međutim, baš takvo ponašanje probudilo je sumnju u to da ona možda nešto skriva. Članovi porodice na čelu sa suprugom Vladimirom i sinom Zoranom ovu ženu su pominjali kao najbitnijeg člana porodice, a koliko zapravo ona vuče konce u ovoj porodici vidi se po stavu njenih ukućana kada se ona pojavi. Niko od Marjanovića nije pričao o drugim članovima porodice sem o njoj i svaki put u superlativu kao o “ženi zmaju“ koja je toliko toga proživela i koja ima isceliteljske moći - “dar od boga“.

Više slika pogledajte u galeriji:

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Jedan od bizarnih postupaka ove žene je taj što nije otišla na sahranu snaje. Naime, Zorica, koja se inače bavi nadrilekarstvom, izbegla je odlazak na sahranu svoje snaje, a kako je tada kazao njen suprug Vladimir “ona tamo nije smela da ode zbog posla kojim se bavi jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju“.

Njeni bizarni postupci išli su dotle da ona već skoro dva meseca, koliko je Zoran u pritvoru, sinu nije otišla u posetu. Taman kada su svi pomislili da će se konačno otkriti šta zna Zorica nakon što je pozvana na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, Zorica je ponovo odbila da svedoči i iznese svoja saznanja.

Takođe, Zorica nikada nije davala izjave ua medije niti je želela da bude tu kada su novinari razgovarali sa njenim sinom ili suprugom. Međutim, jedini put kada je odstupila od svog stava, bio je kada je imala saslušanje za nadrilekarstvo. Ona je tada potpisala sporazumno priznanje krivice kojim je pristala na uslovnu kaznu od tri meseca.

- Nas bog čuva, bog sve vidi. Šta sam ja imala da priznam kada ja nikada nisam naplaćivala to što sam pomagala drugima? - rekla je Zorica.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd