fbpx
Skip to main content
Velja Nevolja

KIMIJEVOM ČOVEKU SEKIROM ODRUBILI GLAVU I SAMLELI GA: Novi detalji monstruoznih zločina klana Veljka Belivuka

Foto: Profimedia/ilustracija
Otkriveni su novi krucijalni dokazi koji svedoče o zverstvima koje je počinila kriminalna grupa Veljka Belivuka

Krv navijača G. V. (34), bliskog saradnika Miloša Radisavljevića Kimija, vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", pronađena je u industrijskoj mašini za mlevenje mesa i na zidovima bunkera u mafijaškoj kući u Ritopeku koju je koristio klan Veljka Belivuka (35).

PRONAĐEN I LAZAREV DNK U KUĆI STRAVE! Nova saznanja: Pripadnik MUP "čistio" put heklerom od Banovog brda do Ritopeka

PRONAĐEN I LAZAREV DNK U KUĆI STRAVE! Nova saznanja: Pripadnik MUP "čistio" put heklerom od Banovog brda do Ritopeka

ŠKALJARAC PONOVO NA SLOBODI? Nakon pet godina doneta presuda Milošu Niloviću

ŠKALJARAC PONOVO NA SLOBODI? Nakon pet godina doneta presuda Milošu Niloviću

OTAC (31) SILOVAO SINA? Tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici podiglo optužnicu, lekari zanemeli pred dečakovim rečima

OTAC (31) SILOVAO SINA? Tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici podiglo optužnicu, lekari zanemeli pred dečakovim rečima

Istraga je utvrdila da je G. V. ubijen tako što mu je Belivukov najbliži saradnik Marko Miljković (29), zvani Mesar, sekirom odsekao glavu, a mafijaši su sve to snimili telefonom. Nakon zločina oni su telo G. V. samleli u mašini za meso i onda ga razbacali po Dunavu.

Velja Nevolja
Velja Nevolja
Foto: MUP/Foto:Youtube/Printscreen/Pink.rs/Insajder/e-stock-Milos Rafailovic

Kako je već objavljeno, forenzičari su detaljnim pregledom industrijske mašine za mlevenje mesa, koja je 23. aprila otkrivena u štek-kući u Ritopeku, do sada otkrili pet ljudskih DNK tragova.

U oduzetim telefonima snimci ubistava

 Policija je od članova bande Veljka Belivuka oduzela 44 telefona u kojima je pronađena aplikacija "Skaj". Ovu aplikaciju koriste kriminalci jer ju je gotovo nemoguće otključati.

Međutim, srpska policija je od kolega iz inostranstva dobila najsavremeniji softver, pomoću kog je uspela da dekodira "Skaj" na mafijaškim telefonima. Tako su nadeni brojni dokazi krivičnih dela među kojima su slike i snimci kasapljenja i zverskih ubistava. 

Inače, aplikacija "Skaj" koristi šifrovane podatke koji su praktično nemogući za „provaljivanje'đ jer koriste posebnu vrstu zaštite.

Cmogorska veza

Na zidovima mafijaškog bunkera u Ritopeku, koji su oni među sobom zvali "klanica", pronađeno je mnoštvo tragova, otisaka prstiju i rupa od metaka. 

- Belivukovi ljudi su u tom bunkeru, kojije ukopan i sakriven duplim zidovima, tukli, kasapili i ubijali svoje protivnike, nakon čega su neke od njih i mleli u mašini za meso. Istražitelji su u toj mašini našli pet ljudskih DNK tragova. Za sadaje gotovo izvesno da jedan pripada G. V., dok se druga dva u velikoj meri poklapaju sa uzorcima Z. R. i M. Lj. Za ostala dva DNK se još utvrđuje čija su - poznato je.

Velja Nevolja
Foto: MN Press

Inače, osim što su tragovi krvi G.V. pronađeni u mašini za mlevenje mesa, forenzičari su ih otkrili i na zidovima bunkera, što je nepobitan dokaz daje on tu zverski mučen i ubijen.

Kako je dosada utvrdeno, Belivuk i Miljković su na prevaru namamili G.V. u zloglasni "štek" u Ritopeku. Pozvali su ga da se vide kako bi, navodno, okončali sukob sa grupom navijača koje je predvodio Miloš Radisavljević Kimi, voda "Alkatraza", a sa kojom je Belivuk bio u višegodišnjem sukobu. Osim toga, G.V. navodno blisko sarađivao sa crnogorskim "škaljarskim klanom", dok su Belivuk i njegovi radili sa "kavčanima".

Istraga još traje

 - Nesrećni G.V. se 5. septembra prošle godine pojavio na dogovorenom mestu i sa Belivukovim saradnicima se odvezao u Ritopek. Oni su ga odmah na ulazu onesvestili električnim šokerom koji se koristi za omamljivanje stoke i vezali. Danima su ga zverski mučili i kasapili, sekli su mu delove tela i sve to snimali telefonom - navodi se nezvanično.

Policija je, podsetimo, u saradnji sa BIA, posle višemesečnog praćenja, 4. februara obve godine uhapsila Veljka Belivuka, Mark aMiljkovića i još 20 njuihovih saradnika.  porasti na više od deset sečnog praćenja, 4. februara ove godine

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd