Utorak 19. mar 2024.

STRAVIČNA TRAGEDIJA KOD LOZNICE! Mladić sebi zadao OSAM UBODA NOŽEM U GRUDI!

Strašno!

Tridesetogodišnji J. J. iz Donjih Nedeljica, kod Loznice, u ponedeljak 15 minuta iza ponoći, izdahnuo je u lozničkoj bolnici od povreda koje je, sam sebi, zadao nožem sat i po ranije, u porodičnoj kući.

J. J.(30) iz Donjih Nedeljica, kod Loznice, u ponedeljak 15 minuta iza ponoći, izdahnuo je u lozničkoj bolnici od povreda koje je, sam sebi, zadao nožem sat i po ranije, u porodičnoj kući, saznaju Novosti u OJT i u policiji.

Tužilac koji je radio uviđaj naložio je obdukciju, posle koje će, i zvanično, biti poznato kako je smrt nastala. Ali, po većini upućenih, nema dileme da je reč o samoubistvu.

Prema našim saznanjima, J. J. je oko 22 časa, kuhinjskim nožem, dužine 25 centimetara, zadao sebi osam udaraca u levi deo grudnog koša. 

Ukućani su alarmirali Hitnu pomoć, koja je brzo stigla. Lekari su borili za njegov život, ali su petnaestak minuta iza ponoći mogli samo da konstatuju smrt.

U kući gde se to dogodilo i oko nje, u ponedeljak, skoro da nije bilo „žive duše". Otac, majka i sestra spremaju sahranu, a pre nje potrebne papire. Šokirani i potreseni, kako nam reče jedan njihov poznanik „do neba". Naznaka da će ovako nešto da se dogodi nije bilo ni u trunčicama.

- Bio je sjajan učenik i student, mislim da je završio Ekonomski fakultet, i to državni, uvek je bio miran, povučen, ali kulturan i prostojan svugde i na svakom mestu - kaže jedan meštanin Nedeljica, moleći za anonimnost.

- U kući su se dobro slagali, solidno su živeli, divne su komšije i ljudi. J.J. je u poslednje vreme radio u jednoj izvozničkoj fabrici u Loznici - dodaje on.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd