fbpx
Skip to main content
policija

Stravično ubistvo u Kragujevcu: Zadavio ljubavnicu, pa obilazio njen leš jer je mislio da je VASKRSLA

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Jezivo

M.M. priznao da je zadavio svoju dvadeset godina stariju ljubavnicu, kao i da je nekoliko puta obilazio njen leš, verujući da se žena vratila iz mrtvih.

Viši sud u Kragujevcu odredio je pritvor do 30 dana M.M. iz tog grada zbog sumnje da je prošle subote golim rukama zadavio svoju partnerku V.G. iz čijeg stana je potom ukrao dragocenosti i tehničke uređaje.

policija
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Protiv M.M. podneta je krivična prijava za teško ubistvo iz koristoljublja, a za koje je zaprećena maksimalna kazna od 40 godina zatvora.

Inspektori su ga uhapsili u lokalnoj kafani kod gradske pijace. Na saslušanju je priznao zločin, tvrdeći da je s V.G. bio u emotivnoj vezi oko godinu dana, a da su se tog dana posvađali.

- Ona mu je udarila šamar, posle čega je izgubio kontrolu i rukom je uhvatio za vrat. U nekoliko navrata, prema sopstvenom priznanju, vraćao se na mesto zločina, kako je rekao, „u nadi da je vaskrsla“. Tom prilikom iz stana je uzeo nakit, telefon i tehniku, koje je policija i pronašla u njegovoj kući. Sredio je i stan u nadi da će ukloniti svoje tragove, a nesrećnu ženu je premestio u krevet. Kako je ispričao istražiteljima, i on i V.G. voleli su da piju - kazao je izvor iz istrage, napominjući da će tužilaštvo najverovatnije naložiti neuropsihijatrijsko veštačenje.

Kafana
Foto: Profimedia/ilustracija

Zaposleni u kafani u kojoj je Mladićević bio svakodnevni gost opisuju ga kao čudaka.

- Pričao je da je izgubio posao u „Gradskoj čistoći“. Sedeo je, ćutao i pio, slabo je komunicirao s drugim ljudima - kaže konobarica iz te kafane.

policija
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Uhapšeni je živeo u naselju Korićani s majkom, inače učiteljicom u penziji.

- Nikada ne bismo rekli da on može da ubije. Bio je dobar dečko, povučen. Svuda je išao s majkom - kažu komšije.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd