fbpx
Skip to main content
Bandera dečak

Svaki dan pita za majku i oca: Roditelji mu UPALI U BUNAR I POGINULI, a mali Srećko (4) ne zna da nisu živi

Foto: Profimedia/ilustracija
Četvorogodišnji dečak Srećko, kome su roditelji nastradali u bunaru u selu Stragari kod Trstenika, još uvek ne zna da mu mama i tata nisu živi.

Stručni tim je procenio da još nije vreme da mu se saopšti istina, iako dečak pita gde su mu roditelji.

SVEDOK STRAVIČNE NESREĆE KOD LESKOVCA OTKRIVA: Krenuo je da obilazi po ZAVEJANOM putu, KRVI je bilo svuda, svi VRIŠTALI!

Nakon što je pronađena MRTVA, isplivali DETALJI UŽASA u Boru: Telo žene jeli psi i mačke, a onda su komšije osetile NESNOSAN SMRAD

Dečak se nalazi na pedijatriji kruševačke bolnice, gde o njemu brine medicinsko osoblje. On je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen nakon što je četiri dana proveo sam u kući, čekajući da mu se otac Časlav i majka Svetlana Anđelković vrate. Ali to se nije dogodilo jer su njih dvoje nastradali u bunaru u polju sa kupusom.

Samo sreća spasla je malenog dečaka, kako mu i ime kaže. Njihov rođak koji je prvi ušao u kuću zatekao je Srećka zamotanog u ćebe. Samo zahvaljujući tome što dani nisu bili toliko hladni dečak je izbegao da se smrzne sam, u svom domu.

- Dobro je. Očekujemo da mu uskoro pronađemo hraniteljsku porodicu. Stručni timovi pedagoga i psihologa prate njegovo stanje, koje je dobro. Iako dečak još ne zna pravu istinu, vrši se procena kako da mu se ona saopšti a da pritom ne ostavi neželjene posledice po njega – kaže Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

Dečak svakodnevno pita gde su mu roditelji, jer se nikada do sada nije dogodilo da toliko vremena bude sam iako se dešavalo da ga roditelji ostavljaju kući.

Bračni par Anđelković sahranjen je u subotu na seoskom groblju u Poljni. Nikome u selu i dalje nije jasno kako su njih dvoje nastradali, odnosno kako su završili oboje u bunaru i izgubili živote.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd