fbpx
Skip to main content
Leskovac

"SVAKOG DANA PLAČE ŠTO IH NE VIĐA" Šokantni detalji krvničkog nasilja nad decom - majci omogućeno da viđa mališane

Foto: Youtube/Printscreen/Rešetka/Facebook/Printscreen
Ova priča je sledila krv u žilama svakog pristojnog građanina

Nataša S. (28) iz Leskovca, majka dečaka i devojčice od 4 i 6 godina, osumnjičena je za brutalno prebijanje mališana, što je zabeleženo potresnim snimkom koji je uznemirio javnost u celoj Srbiji. Uprkos jezivim scenama sa snimka na kojima je vidno da deca trpe stravično fizičko nasilje i vređanje, njen advokat tvrdi da ona "svakoga dana plače što ne viđa decu", da je znala za postojanje kamera, a pred Osnovnim sudom u Leskovcu zatražila je da joj se po privremenoj meri odobri viđanje dece, što joj je i omogućeno - prema odluci suda decu će viđati jednom sedmično.

TRAVELLAND i BLACK FRIDAY POPUSTI: Grčka - Leto 2022.

TRAVELLAND i BLACK FRIDAY POPUSTI: Grčka - Leto 2022.

ISEKLI ZAŠTITNA VRATA I REŠETKE, PA UKRALI SKORO 200.000! Velika akcija policije u Zemunu - uhapšena dvojica, za jednim se traga

ISEKLI ZAŠTITNA VRATA I REŠETKE, PA UKRALI SKORO 200.000! Velika akcija policije u Zemunu - uhapšena dvojica, za jednim se traga

STIGLI DNK NALAZI! Otkriveno gde su sve pronađeni Džonićevi ostaci osim na PIŠTOLJU - nema tragova braće Jojke!

STIGLI DNK NALAZI! Otkriveno gde su sve pronađeni Džonićevi ostaci osim na PIŠTOLJU - nema tragova braće Jojke!

U ovom sudu juče je održano tročasovno saslušanje kojem su prisustvovali advokati supružnika, kao i otac zlostavljanih mališana Aleksandar S, protiv kog je supruga podnela krivičnu prijavu za zlostavljanje. Prema saznanjima, tužilaštvo je spojilo krivične prijave, onu koju je majka podnela protiv supruga Aleksandra S. za zlostavljanje i one koji je suprug podneo protiv nje - za zlostavljanje dece i zlostavljanje njega.

Inače, majka se nije pojavila u tužilaštvu jer je dala izjavu pre desetak dana, budući da je supružnicima zabranjeno da sastaju i komuniciraju dok se postupak ne okonča.

Podsetimo, zamenik tužioca Vesna Vlajić je upozorila da se u javnosti ne iznose nikakvi podaci vezano za ovaj slučaj, dok se ne okonča istražni postupak.

Nakon saslušanja Aleksandar S. je rekao da se oseća "katastrofalno posle izjave od tri sata".

Majka "plače jer ne viđa decu" i tvrdi da je znala za kamere

- Ona svakoga dana plače što ne viđa decu - izjavio je juče nakon tročasovnog saslušanja u Osnovnom sudu u Leskovcu advokat majke Nataše S. Dragan Mladenović Gandi. Mladenović je kazao i da majka osporava autentičnost snimaka. Kako navodi advokat, kamere u spavaćoj sobi postavljene su u oktobru uz dozvolu Nataše S.

- Ko je normalan da čini ono što se na snimcima vidi, a da zna da ga snimaju kamere? - pita se Mladenović.

Iz njegove izjave se može zaključiti da je tužilaštvo, ipak, uzelo u razmatranje nekoliko snimaka, na kojima se vidi kako majka brutalno tuče svoju malu decu i vređa ih, a o snimcima je, kako se nezvanično saznaje, bilo reči i tokom tročasovnog saslušanja.

Inače, na predlog Centra za socijalni rad u Leskovcu, čiji je predstavnik prisustvovao ispitivanju u tužilaštvu, majci je zabranjeno da viđa decu, koja su sada kod oca, ali ona je zatražila od suda da joj se po privremenoj meri odobri viđanje dece.

Podsetimo, pre nekoliko dana obelodanjeni su snimci izuzetno uznemirujućeg sadržaja na kojima je prikazana ženska osoba koja se brutalno iživljava nad dvoje male dece, a za taj teror osumnjičena je Nataša S, majka mališana.

Prema informacijama, A. S, otac dece, je podneo tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Deca su danas sa njim, po nalogu Centra za socijalni rad. Majci će, prema odluci Centra za socijalni rad, biti dozvoljeno da jednom nedeljno viđa svoju decu, odluka je stručnog tima Centra za socijalni rad.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
24 Beograd