Skip to main content
Jelena Marjanović

Maskirne pantalone, crna jakna, lice ka MENI... Ovaj SVEDOK je poslednji video Jelenu živu i sve OTKRIO

Foto: Srbija Danas
Novi detalji istrage

- Između dva žbuna na nasipu, u 17:10 sati video sam muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip. On je išao prvi, a ona za njim. Deset minuta kasnije, kada sam se vraćao, tamo više nikog nije bilo - rekao je svedok u istrazi.

To je rekao svedok biciklista koji je, kako je navedeno u novoj dopunjenoj optužnici protiv Marjanovića, bio na putu paralelnom nasipu u vreme ubistva Jelene Marjanović. To što je on video navodi se u dopunjenoj optužnici kao jedan od ključnih dokaza da su u vreme zločina na mestu ubistva bili samo žrtva i njen suprug Zoran Marjanović.

Kako se navodi u optužnici, svedočenje ovog bicikliste je od velikog značaja s obzirom na to da je precizno opisao kretanje supružnika na nasipu u Crvenki 2. aprila 2016. godine i u toku vremena koje se naznačava kao period kada je ona bila ubijena ( od 16:47 do 17:30 ).

- U označeno vreme video sam muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip, muškarac je na sebi imao tamnije maskirne pantalone, dvobojne, zelenocrne, a gore je imao crnu jaknu srednje dužine, on je bio okrenut licem prema meni prilikom spuštanja niz nasip. Iza njega je išla ženska osoba, ona je silazila sa boka. Pošto sam ponovo pogledao ka dve osobe, ja sam primetio da ženska osoba ima tamniju kosu do pola plećke – rekao je svedok i objasnio da je u tom trenutku nosio naočare te da mu je izgledalo zbog presijavanja da ona nosi svetlosivu trenerku i gornji deo boje kajsije.

Jelena Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Međutim, kada se kako je rekao vraćao istim putem u 17:20 sati, samo deset minuta kasnije, tu više nije bilo nikoga.

- Kada sam video ovog muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip, ja nisam video nikog drugog uključujući i bilo kakvo dete. Nisam ih video kada su hodali nasipom, nego tek kada su silazili. Napominjem da su išli nasipom, ja bih ih sigurno video s obzirom na njenu upadljivu garderobu – rekao je biciklista.

On takođe napominje da ne može da kaže da je ovaj muškarac bio Zoran, a žena Jelena, međutim, upoređujući snimke kamera sa obližnjih mesta, tužilaštvo je došlo do neoborivog dokaza da su ljudi koje je on gledao bili upravo oni.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović
Tanjug/​Dimitrije Goll

Naime, upoređujući snimke sa sigurnosnih kamera sa porodične kuće na Putu za Crvenku i na autobusu sa linije 104 koja tu saobraća, utvrđeno je da je u 16:58 i 17:00 sati biciklista upravo gledao Jelenu i Zorana kako silaze sa nasipa.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Tamo ja 's picture

Tamo ja

I šta onda priča onaj Šipka ? !

0 | 0

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd