Skip to main content
Tijana Ajfon Velja

TIJANA AJFON "PRODAJE" NEVOLJU? Proverava se njena imovina, sumnja se da je za njega radila PRLJAV posao

Foto: Srbija Danas/Profimedia
Sumnja se da je ona prala pare za Belivukov klan.

Starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, koja je saslušana zbog sumnje da je sarađivala sa klanom Veljka Belivuka, mogla bi postati jedan od svedoka saradnika!

Obradujte Vašu damu za Dan žena

Obradujte Vašu damu za Dan žena

OTKRIVENA NEVOLJINA ULOGA U KAVAČKOM KLANU? Isplivali prljavi poslovi Belivukove kriminalne grupe

OTKRIVENA NEVOLJINA ULOGA U KAVAČKOM KLANU? Isplivali prljavi poslovi Belivukove kriminalne grupe

OPASNI KRACI MAFIJAŠKE HOBOTNICE: Oni koji su spremali snajper za Vučića naišli na odlučnu reakciju države

OPASNI KRACI MAFIJAŠKE HOBOTNICE: Oni koji su spremali snajper za Vučića naišli na odlučnu reakciju države

Kako se saznaje od izvora iz istrage, trenutno je na proveri celokupna Tijanina imovina, jer se sumnja da je ona prala pare za Belivukov klan.

- Maksimovićeva ima nekoliko nekretnina, luksuzni automobil, devize na računima u banci i automobil, a skoro da nema prihoda. Pored toga, bila je verena za Belivukovog saradnika Milovana Tadića Miksu i više puta je snimljena kako odlazi u "štek" bunker na stadionu Partizana koji su koristili Veljini saradnici iz navijačke grupe "Principi". Na proveri su i njeni telefoni kako bi se utvrdilo da li u snimcima ili porukama ima dokaza protiv ovog klana - objašnjava izvor, i podseća da je Tijana već saslušana u policiji zbog veza sa Belivukovim klanom:

- Pošto je suočena s dokazima, pristala je da priča na poligrafu, a nagovestila je i da je spremna da sarađuje u istrazi.

Sa Tijanom Ajfon saslušana je i Mimi Oro, a njih dve su, kako se već pisalo, prema operativnim saznanjima, prenosile drogu i razne informacije za bandu Velje Nevolje, a sumnja se čak i da su mu pomagale da dođe do nekih žrtava koje su kasnije zverski ubijene!

Izvor dobro upućen u istragu kaže da su Tijana i Mimi bile u stalnom kontaktu sa Belivukom i članovima njegove bande.

Mimi Oro
Foto: ATA image

- Njih dve su u više navrata snimljene kako dolaze u "štek bunker" na Partizanovom stadionu. Osim toga, Tijana je bila verena s Milovanom Tadićem Miksom, koji je uhapšen zajedno sa Belivukom 4. februara. Miksa je jedan od najbližih Veljinih saradnika i bio mu je šef obezbeđenja. I nakon što su Tijana i Miksa raskinuli, starleta je nastavila da sarađuje s Veljinim klanom - priča vor i dodaje da je Belivuk iskorišćavao Tijanu i Mimi za razne poslove:

- Starletama je zapravo imponovalo to što se druže sa "žestokim momcima", a dobijale su i neke pare od Belivuka, pa ih je ovaj navukao da rade svašta za njega. Sumnja se da su prenosile drogu, ali i razne druge pošiljke. Međutim, postoje indicije da ih je mafijaški bos zloupotrebio u više navrata da namami neke ljude u "štek" kuće gde su kasnije ubijeni i raskomadani.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
25 Beograd