Skip to main content
Hitna Pomoć

TINEJDŽERA U KIKINDI UDARIO KONJ! Bizarna nesreća na Badnji dan - mladić hitno operisan

Foto: Profimedia
Ovogodišnji Badnji dan u Kikindi, pored mnogo radosti i lepote, doneo je i jednu nesreću u kojoj je teško povređen maloletni N. M. (17) kojeg je udario konj.

Kako se saznaje tinejdžer je u Opštu bolnicu u ovom gradu stigao popodne sa teškim telesnim povredama, pa je odmah operisan i trenutno se naalzi u intezivnoj nezi.

- Ovaj mladi pacijent zadobio je teške telesne povrede kičme, jetre i bubrega. Zbog ozbiljnosti povreda hitno je operisan i sada se nalazi u jedinci Intezivne nege. NJegovo stanje trenutno je stabilno, ali se neprestano prati – rečeno nam je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Zasad nije poznato da li je mladić povređen kod kuće, na terenu odakle je kolona konjanika donela badnjak u centar grada, u portu Srpske pravoslavne crkve Svetog Nikole ili, eventualno, pored crkve, nakon obreda paljenja badnjaka. Zasad se samo zna da je povređeni tinejdžer u bolnicu stigao tokom popodneva, pre nego što je kod hrama u centru grada zapaljen badnjak. Međutim, badnje drvo paljeno je na još jednoj lokaciji u gradu, pored crkve Sv. Kozme i Damjana.

Vremenska prognoza
Clear sky
34 Beograd