Utorak 19. mar 2024.

Tragedija na jugu Srbije: Četvoro ljudi izvršilo SAMOUBISTVO, pozadina priče krije strahotu

Podaci uznemirujući

Stanovništvo Bosilegrada uznemireno je i zabrinuto zbog serije samoubistava u proteklih 14 dana, jer su ruku na sebe digle četiri osobe.

Situacija je zabrinjavajuća i alarmantna zbog činjenice da se u proteklih 100 godina nije dogodilo da se u jednom mesecu ubiju jedna žena i tri muškarca.

Tužan je pogranični grad sa većinskim bugarskim stanovništvom zbog bespomoćnosti i samoubistva sredovečne S. J, R. V, mladića I. K. i muškarca S. J.

Socijalno beznađe i izolovanost od ukućana navela je u oproštajnom pismu S. J, koja je muke, kako se sumnja, prekratila prekomernom dozom lekova.

Kada je saznao da ima tumor u mozgu, bivši vozač autobusa R. V. iz okolnog sela u glavu je navodno uperio pištolj kojim se stoka ubija u klanicama.

DRAMA U IMLEKU SE NASTAVLJA: Gori amonijak, može doći do EKSPLOZIJE svakog časa (FOTO)

Enigma je smrt studenta na Pravnom fakultetu u Nišu I. K, koji se, sumnja se, hicem iz očevog pištolja ubio u porodičnoj kući u Bosilegradu 18. septembra u 21 sat. Ni najstariji Bosilegrađani ne pamte veću i tužniju sahranu.

Surovi beg od beznađa doživeo je radnik S. J. iz Bosilegrada, koji se nedavno navodno otrovao sonom kiselinom. Pretpostavlja se da se ubio zbog ženine teške bolesti.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd