fbpx
Skip to main content
Marjanović

TVRDIO JE DA ZNA, ALI NIJE ŽELEO DA OTKRIJE IME MOĆNIKA KOJI JE UBIO JELENU: Vladimir Marjanović veliku tajnu odneo sa sobom u grob

Foto: Srbija Danas
Uvek je isticao da je njegov sin nevin

Vladimir Marjanović (68), otac Zorana Marjanovića, koji je optužen za ubistvo supruge Jelene, preminuo je u utorak u Zemunskoj bolnici u koju je primljen u ponedeljak oko 17 sati. Vladimir je tog dana imao gušenje, ali niko nije očekivao ovakav kraj.

- Njegov unuku Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, rekao mi je da se nadaju da će biti dobro - rekla je komšinica porodice i dodala da kada je videla sanitet, da je pomislila da je pozlilo Zoranovoj majci. - Iznenadila sam se kada sam videla Vladimira kako ulazi u sanitet. Sam je ušao. Uroš je bio iza njega, te je za kolima Hitne pomoći i on otišao u bolnicu. Ne znam kako će Marjanovići sada funkcionisati, jer je Vladimir sve njih nekako držao na okupu - dodala je ona.

OGROMAN POŽAR KOD JAGODINE: Vatrena stihija pogutala objekat do temelja

OGROMAN POŽAR KOD JAGODINE: Vatrena stihija pogutala objekat do temelja

ZEMUNSKA KVAZI VRAČARA OD NARODA UKRALA VIŠE OD 400 HILJADA EVRA "Zorka magija" varala jadan narod ovim metodama

ZEMUNSKA KVAZI VRAČARA OD NARODA UKRALA VIŠE OD 400 HILJADA EVRA "Zorka magija" varala jadan narod ovim metodama

"TO JE VAN SVAKE PAMETI" Oglasila se majka čoveka koji je optužen za nedozvoljene polne radnje nad ćerkom: Ona izmišlja

"TO JE VAN SVAKE PAMETI" Oglasila se majka čoveka koji je optužen za nedozvoljene polne radnje nad ćerkom: Ona izmišlja

Zoran je u utorak potvrdio da je njegov otac nekoliko sati nakon prijema u bolnicu preminuo, a juče je čitavog dana bio u kući.

- Svi smo u šoku. Ništa još uvek ne znamo, nismo spavali celu noć - rekao je juče Zoranov sin Uroš, koji je jedini izšao iz kuće.

Tokom čitavog prepodneva niko nije ni ušao, ali ni izašao iz kuće Marjanovića.

Pomen Jeleni Krsmanović
Pomen Jeleni Krsmanović
Foto: Srbija Danas

Vladimir Marjanović je inače bio jedini član porodice Marjanović, koji je pored Zorana, davao izjave medijima i pričao o ubijenoj snaji i zločinu. On je uvek isticao da je Zoran nevin. Neposredno nakon ubistva, Vladimir je govoreći o snaji, isticao "da je ona bila anđeo, kao i da ne zna ko bi mogao da digne ruku na nju".

Međutim, preokret se dogodio posle hapšenja Zorana Marjanovića, kada je iznenadio svojom izjavom.

"Nismo čudni"

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun. Ćutao sam jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu. Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, oni hapse mog Zorana - rekao je medijima Vladimir u septembru 2017.

Međutim, ime Jeleninog ubice nije otkrio u sudnici, na suđenju svom sinu, već je iskoristio svoje zakonsko pravo i nije svedočio.

zoran-marjanovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Govoreći o svojoj porodici, koju već pet godina prate razne misterije i intrige, Vladimir je jednom prilikom rekao: - Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude. Krstili smo 30 ljudi, kakva sekta, kakve gluposti. Mi nismo ni po čemu čudni.

Crni niz

Za pet godina Zoranu umrlo šetoro bliskih ljudi

Otkako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, u okruženju njenog supruga Zorana preminulo je nekoliko osoba. - Šest meseci nakon Jelenine smrti umrla je Zorica Krsmanović, Jelenina mama. Potom je preminuo i Zoranov blizak prijatelj, čovek koji je bio uz njega u danima posle zločina. Kompozitor Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, koji je čak napisao i stihove uklesane na Jelenin spomenik, takođe je preminuo posle zločina, a 3. septembra izdahnula je i Zoranova prijateljica Rada Matić iz Beča - podseća se.

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd