fbpx
Skip to main content
Foto: Profimedia

"ONI SU ZLO, MIGRANTI MI PREBILI SINA, JEDVA PREŽIVEO" Otac pretučenog mladića ispričao šta se desilo kobne večeri

Foto: Profimedia
Nemanja Deletić (23) brutalno je prebijen u subotu uveče oko 23.30

Nemanja Deletić (23) brutalno je prebijen u subotu uveče oko 23.30 u Tošinom bunaru u Beogradu, kada ga je grupa od oko pet-šest migranata napala s leđa da bi mu ukrali mobilni telefon. Njemu je nakon pet minuta mučkih batina slomljena hrskavica, kao i kost nosa i kost jagodice, obe na dva mesta, a dobio je i potres mozga, dok od šutiranja u bubrege ima krv u mokraći.

TEŠKA NESREĆA KOD ZRENJANINA: Poginula žena

TEŠKA NESREĆA KOD ZRENJANINA: Poginula žena

JEZIVO OTKRIĆE POLICIJE: Upucani Šarac i nestali Vukićević se poznavali, sumnje se da su slučajevi povezani

JEZIVO OTKRIĆE POLICIJE: Upucani Šarac i nestali Vukićević se poznavali, sumnje se da su slučajevi povezani

PROFESOR IZVRŠIO SAMOUBISTVO U BEOGRADU! Otkriven identitet muškarca čije je telo pronađeno na Savskom vencu

PROFESOR IZVRŠIO SAMOUBISTVO U BEOGRADU! Otkriven identitet muškarca čije je telo pronađeno na Savskom vencu

Otac nedužno pretučenog mladića ispričao je šta se desilo kobne večeri.

- Moj sin je u subotu uveče otpratio devojku, a onda na stanici u Tošinom bunaru čekao autobus i razgovarao na telefon. Odjednom se iza njega stvorila grupa migranata kojih je bilo pet ili šest. Seća se samo da su dvojica bila u belim jaknama, a jedan u ružičastoj. Udarili su ga u glavu s leđa i on je pao. Odvukli su ga do obližnjeg žbuna i krvnički udarali rukama i nogama svuda po telu, iako su hteli samo da mu uzmu telefon - opisuje njegov otac Goran Deletić.

On kaže da mu je sin rekao da mu je telefon ispao na travu kada je oboren, a migranti to nisu videli, pa su ga i pretresli.

- Videli su da nema telefon, a tada se tu našao i jedan dečak od 15 godina i počeo da viče na njih, dok su se ostali ljudi sa stanice razbežali, pa su rešili polako da se udalje ka sportskoj hali Vizura, a sledeći prolaznik koji je naišao je pozvao policiju i hitnu - objašnjava otac mladića.

Nesrećni Nemanja zbrinut je u Kliničkom centru na maksilofacijalnoj hirugiji s prelomima hrskavice, nosa i jagodične kosti, a zbog velikog otoka na nosu iz kojeg mu konstantno ide krv, lekari još uvek ne mogu da obave operaciju u kojoj će mu ugraditi pločicu u nos.

U NJIMA JE ZLO

- Zahvalan sam bogu što mi je sin preživeo, ali sam siguran da ne bi da su imali šipke, i bez oružja su ga jedva ostavili živog. Ne razumem zašto su to uradili mom detetu, šta im je on skrivio? Kakvo je to zlo u njima da nekome koga ne znaju lome kosti samo da bi mu uzeli telefon? Samo se nadam da će ih što pre uhapsiti dok još neko ne nastrada. Inspektori su mi rekli da će ih naći po snimcima sa sigurnosnih kamera, a sin mi je rekao da bi mogao da prepozna dvojicu - zaključuje otac mladića.

Podsetimo, napad na Nemanju je četvrti po redu od četvrtka od migranata, samo što je posebno iznenađujuća lokacija u Tošinom bunaru jer su se svi prethodni odigrali u centru grada.

Rade pesnice, sevaju noževi

migranti
migranti
Foto: Instagram/Printscreen

U subotu uveče jedan Marokanac (26) nožem je izbo Alžirca (37) u parku kod Ekonomskog fakulteta i ubrzo je uhapšen, dok je povređeni prošao s lakšim povredama.

Iste večeri na stepeništu ka Brankovom mostu četvorica migranata napala su devojku K. S. (19) prvo verbalno, a onda su je izudarali pesnicama u glavu. Ona je zbrinuta na VMA, a napadači su ubrzo uhapšeni.

Samo dva dana ranije, u Sremskoj ulici napadnut je mladić S. V. (24) iz Crne Gore, koji je takođe izboden nožem, a njegov napadač sa Bliskog istoka je ubrzo pronađen, a momak zbrinut u Urgentnom centru.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
1 Beograd