Utorak 19. mar 2024.
Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

U teškom stanju, ali ne u KOMI: Čim se probudi, Snežanu uspavljuju. Razlog kida dušu (FOTO)

Foto: Facebook/Snežana Rudinac
Smeštena na Vojno-medicinskoj akademiji

Snežana Rudinac (24), na koju je, kako se sumnja, automobilom naletela ćerka crnogorskog bogataša na neosvetljenom prelazu u Bečićima pre nekoliko dana usled čega je njen verenik Miloš Vukomanović (25) nastradao, i dalje je u teškom stanju i boravi na Vojno-medicinskoj akademiji. Zbog ozbiljnosti njenog zdravstvenog stanja, nije joj rečeno je da je izgubila budućeg supruga.

Kako se nezvanično saznaje, Snežanu su na odeljenju VMA posetili roditelji, ali lekari još ne mogu dati precizne prognoze o njenom oporavku. Ona je zadobila povredu glave, potkolenice i grudnog koša, ali uprkos teškim telesnim povredama nije u komi. Naime, kada se probudi, postaje uznemirena zbog čega joj lekari daju lekove za smirenje kojima je uspavljuju. Ona i dalje ne zna da je ostala bez Miloša.

Podsetimo, Snežana i Miloš su u noći između 17. i 18 jula, pretrčavali ulicu na mestu starog pešačkog prelaza, kako je kasnije utvrđeno, kada je na njih naleteo, kako se sumnja, automobil kojim je upravljala Emina Adović (23), slikarka i ćerka bivšeg policajca i biznismena iz Budve.

Miloš je preminuo na licu mesta i sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Žitkovcu kod Zvečanu, dok je Snežana sa teškim povredama prevezena najpre u bolnicu u Risnju, da bi kasnije helikopterom transportovana na VMA.

Mladi par je kobne noći želeo da ode u provod po završetku radnog vremena u bečićkom hotelu "Ibero star Belvi" gde su radili kako bi obezbedili novac za svadbu. Upoznali su se na studijama na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, bili su u vezi četiri godine, a u septembru 2017. godine su se verili.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd