fbpx
Skip to main content
đokići

U TOKU VELIKA AKCIJA POLICIJE U SELU MORAVAC: Steže se obruč, hapse se ubice porodice Đokić?!

Foto: SD/ilustracija
U toku je akcija policije u selu Moravac kod Aleksinca.

Prema prvim informacijama, jake policijske snage su u selu u okviru istrage o ubistvu porodice Đokić.

DVA NOVA DOKAZA OTKRIVAJU ZLOČINCE: Ubica pucao na Gordanu u kolima, a onda Lidiji uradio nešto jezivo

DVA NOVA DOKAZA OTKRIVAJU ZLOČINCE: Ubica pucao na Gordanu u kolima, a onda Lidiji uradio nešto jezivo

GORAN GLEDAO DOK SU UBIJALI GORDANU I LIDIJU? Sve jeziviji detalji ubistva koje je potreslo Srbiju

GORAN GLEDAO DOK SU UBIJALI GORDANU I LIDIJU? Sve jeziviji detalji ubistva koje je potreslo Srbiju

Policija je opkolila selo. Dva policijska kombija su na raskrsnici gde su odvezeni ka njivama, u kojima su nađena tela.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gde žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Podsetimo, tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, početkom oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Kako vreme odmiče ovaj monstruozni slučaj je pod sve većim velom crne misterije, a u međuvremenu o ubistvu se "isplelo" bezbroj teorija, međutim, nijedna nije zvanično potvrđena.

U okviru istrage ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca saslušali više od 100 ljudi iz tog mesta i okolnih sela, Moravca i Tešice, gde je počinjen zločin.

Svi koji su odvedeni na poligraf su prošli, a jedini trag koji je nađen pored tela za sada ne može pomoći u potrazi za ubicama.

Porodica Đokić, Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija iz Aleksinca, sahranjena je 7. oktobra na groblju u Žitkovcu. Tog dana je u Aleksincu bio i Dan žalosti, pa su zastave bile spuštene na pola koplja.

Vremenska prognoza
Clear sky
-9 Beograd