fbpx
Skip to main content
Jelena Marjanović

Ubica odneo Jelenin telefon i burmu?! Novi detalji istrage ubistva pevačice

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Analiza pokazala

Analizom baznih stanica u Borči u vreme ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33) otkriven je mobilni telefon za koji još nije utvrđeno kome pripada. Prema rečima izvora iz istrage, ne isključuje se mogućnost da je uređaj bio Jelenin i da ga je koristila u tajnosti, bez znanja supruga Zorana Marjanovića (40), kao i da ga je ubica odneo zajedno sa pevačicinom burmom!

- Analizom baznih stanica signal tog mobilnog telefona je registrovan 2. aprila 2016. posle podne na nasipu, u blizini mesta na kojem je sledećeg dana pronađeno Jelenino izmasakrirano telo. Međutim, otad se tom uređaju gubi svaki trag, pretpostavlja se da je uništen, pa je i dalje ostalo nepoznato kome pripada. Ukoliko bi se utvrdilo ko je vlasnik telefona, ta informacija bi svakako bila od koristi u istrazi - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Grob Jelene Marjanović
Grob Jelene Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Kako dodaje, ubijena pevačica imala je više mobilnih telefona, a jedan od njih otkriven je tek godinu i po dana posle zločina, pa se proverava je li Jelena eventualno koristila i ovaj uređaj.

- Veruje se da je Jelena imala dva mobilna  uz sebe za vreme zločina, kao i d aje ubica posle napada zgrabio tajni uređaj kako bi prikrio tragove, a potom sa prsta mrtve pevačice  ukrao i burmu - kaže izvor.

Advokat Nebojša Milosavljević smatra da je otkriće da je još neko za vreme zločin abio na nasipu  vrlo značajno za istragu.

- Treba da se utvrdi koja osoba je bila na kritičnom mestu, s kim je komunicirala, kao i kakve su veze između te osobe i ubijene pevačice, da li su se poznavali i slično. Taj podatak se uklapa u priču koju pričam otpočetka, da se radi o organizovanom zločinu i da je više ljudi umešano u ubistvo - kaže Milosavljević.

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd