fbpx
Skip to main content
Dragoslav Miša Ognjanović

Ubica prvo viknuo Ognjanoviću JEDNU REČ, a onda je brutalno SASUO rafale u njega!

Foto: Tanjug/​Sava Radovanović
Novi detalji ubistva branioca Luke Bojovića

Napadač maskiran kačketom, koji je u subotu ubio poznatog beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića (57), najverovatnije se krio iza stuba kod zgrade na Novom Beogradu u kojoj je advokat živeo i pozvao ga po imenu, nakon čega je zapucao na Ognjanovića i njegovog sina.

Ognjanović je ubijen ispred svog stana u Ulici antifašističke borbe oko 19:30 sati, a njegov sin Petar (26) lakše je ranjen u šaku. Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: "Tata, tata!".

Ubica nije znao da Bojovićev advokat nije bio sam u kolima: Petar video lice OČEVOG KRVNIKA?!

Dragoslav Ognjanović
Dragoslav Ognjanović
Foto: Srbija Danas/Media centar

- Dragoslav je sa sinom parkirao automobil nedaleko od svoje zgrade i krenuo prema ulazu. Prema jednoj verziji, navodno je maskirani ubica, sakriven iza stuba, uzviknuo:

Policija na tragu Ognjanovićevog ubice: Istraga se vrti oko OVOG čoveka

"Mišo!", pa je advokt krenuo u tom pravcu, a ne prema ulaznim vratima. Tada su se čuli pucnji, a navodno je ispaljeno pet metaka, koji su ga pogodili u stomak i grudi. Postoji i druga verzija, po kojoj je Ognjanović, dok se približavao ulazu, primetio nekoga kod stuba, pa je zbog toga skrenuo udesno ka ulazu u baštu zgrade – objašnjava izvor blizak događaju.

- Ima stan u prizemlju, a iza zgrade je baštica, u koju se ulazi sa zadnje strane. Najverovatnije je da ga je neko pozvao ili da je primetio nešto neobično kod te bašte pa se uputio tamo. 

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd