Skip to main content
policija

"UBILI SU MI MUŽA, PA MI DOLAZILI U KUĆU I NUDILI POMOĆ": Potresna ispovest supruge svirepo ubijenog Draška (46)

Foto: SD/Ilustracija
Svirepi zločin dogodio se 8. oktobra u krugu fabrike "Min kopeks" u Nišu, a uhapšeni su pozvali policiju i rekli da su zatekli mrtvog gazdu u lokvi krvi kada su se vratili sa pauze za ručak.

Ana V., supruga Draška Ranđelovića (46), koga su braća Nikola i Marko M. usmrtili udarcima macolom i sekirom, kaže da ne može da veruje koliki su licemeri i krvnici.

DRAMA U BORU: Profesor izboden nožem usred škole

DRAMA U BORU: Profesor izboden nožem usred škole

OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO STOJANOVIĆA TRAŽE U ŠPANIJI: Sumnja se da je iz jednog razloga baš tamo našao utočište

OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO STOJANOVIĆA TRAŽE U ŠPANIJI: Sumnja se da je iz jednog razloga baš tamo našao utočište

IZGUBILA KONTROLU NAD VOZILOM: Povređena žena u udesu na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva

IZGUBILA KONTROLU NAD VOZILOM: Povređena žena u udesu na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva

- Koliki monstrum moraš da budeš da mi dođeš u kuću i da nosiš kovčeg mog pokojnog muža, kog si prethodno zverski ubio - rekla je ona.

Ovim rečima počela je svoju ispovest Ana V. (38), supruga svirepo ubijenog biznismena Draška Ranđelovića (46) iz Niša, i to dan nakon što je policija uhapsila braću Nikolu (34) i Marka M. (39) zbog sumnje da su udarcima sekirom i macolom ubili Draška, koji im je bio poslodavac.

Pretvarali se

Svirepi zločin dogodio se 8. oktobra u krugu fabrike "Min kopeks" u Nišu, a uhapšeni su pozvali policiju i rekli da su zatekli mrtvog gazdu u lokvi krvi kada su se vratili sa pauze za ručak. Draškova udovica kroz plač kaže da ne može da veruje koliki su Nikola i Marko licemeri.

- Njih dvojica su radila kod mog muža. Sve im je bilo uredno plaćeno, ne znam zašto su ga ubili. Kobnog dana Draško je bio toliko srećan i ispunjen. To im je bio prvi radni dan u toj hali, koju je iznajmio - priča Ana i nastavlja:

- Tragedija! Posle ubistva, Nikola je došao u našu kuću, pre toga nije dolazio. Insistirao je da baš on nosi kovčeg na sahrani. Pristali smo, jer smo mislili da ga je voleo i poštovao, pošto su Draška zaista svi cenili. Nisam ni slutila da se pretvara. Čak je i venac stavio na sanduk. Otišao je toliko daleko da mi je nudio i pomoć oko dece, nudio se da ih vozi na trening. Užas!

Laže decu

Kako kaže, pitala je braću, koja su navodno našla mrtvog Draška, da li su primetili nešto čudno i da li imaju neka saznanja o svemu.

- Rekao mi je da je neki čovek dolazio kad su oni navodno otišli na pauzu, a ja sam ga ispitivala ko je taj čovek, kako izgleda. Ne mogu da verujem da su toliki krvnici i licemeri - kaže supruga i dodaje da će za njih tražiti maksimalne kazne.

- Za monstrume želim najveće kazne! Boriću se do kraja da tako i bude. Deca pitaju za oca. Morala sam da ih lažem da je tata pao i udario glavu, a ne da je zverski ubijen - priča uplakana žena i nastavlja:

- Draško je bio divan suprug i otac. Obožavao je decu. Svako jutro ih je vozio u školu. Bili smo srećna porodica - rekla je ona.

Komšije uhapšenih

Oduvek su problematični

Komšije osumnjičene braće kažu da su od Nikole i Marka mogli da očekuju da će završiti na robiji.

- Nikola živi u tetkinom stanu u centru grada. Marko je živeo s porodicom u kući. Pre nekoliko godina se razveo. Žena je pobegla od njega u inostranstvo. Pričalo se i da ima problem sa drogom, često su dolazili tu taksisti, davali mu nešto i odlazili - kaže komšija.

Istraga

Borio se s ubicama

Marko M. je na saslušanju navodno optužio brata za zločin, rekavši da su se Draško i Nikola posvađali.

- Rekao je da je Nikola dograbio sekiru i udario Draška, koji je uspeo da mu je otme. Tada je Nikola uzeo macolu i zadao mu smrtonosni udarac - kaže izvor i nastavlja:

- Braća su smislila priču i glumila da im je žao, a čak su izmislili da su videli muškarca, koji je došao da se navodno sastane s gazdom. Kada im je predočeno da su na oruđu njihov tragovi, branili su se da je to logično, jer su tim alatom radili.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd