Skip to main content
policija

Ubistvo muškarca (40) u kukuruzištu u Odžacima prava misterija: Razneli mu glavu i nogu zbog krađe?!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
I.S. sahranjen je danas na lokalnom groblju

Još se ne zna ko je ubio I. S. (40) iz Odžaka, čije je beživotno telo, pre tri dana, pronašao njegov rođeni brat na njivi kukuruza u obližnjem ataru Karavukova.

On je na bratovljevom telu ugledao veliku ranu na glavi, a pored njega je bio moped, kao i džakovi sa klipovima kukuruza. Policiju je pozvao odmah.

Danas je u Ulici Lole Ribara u Odžacima vladao muk. Brat je u šoku, kao i njihova rodbina i prijatelji. Niko ne veruje da više nema I. S.. Komšije kažu da je bio vredan momak i da ne znaju šta se to dešavalo sa njim kad je išao u tuđu njivu radi kukuruza.

- Pa da je i krao kukuruz, kao što se priča, zar je trebalo da ga neko zbog toga ubije - pitaju se rođaci i prijatelji.

I.S. je u subotu bio na poslu kod privatnika i u popodnevnim satima došao kući, zatim ručao i rekao bratu da ide do druga Švabe, da se dogovore za pecanje. Mopedom je otišao od kuće i više se nije vratio.

policija
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Njegov brat kaže da je I.S. znao da svake nedelje ide sa drugom na pecanje, pa mu nije bilo sumnjivo što je tog jutra u sobi našao prazan krevet. Međutim, posle je saznao od Švabe da je otišao u njivu zbog kukuruza.

- Nije to trebao da radi, da sam za to znao, ja bih ga sigurno sprečio - priča brat.

I. S. je danas sahranjen na mesnom groblju u Odžacima, a na večni počinak su ga ispratili rođaci, prijatelji.

Vojvodina
Foto: Profimedia

Kako nam je rekla Jadranka Dedić, zamenik višeg tužioca u Somboru, njegovo beživotno telo je pronađeno 9. septembra u kukuruzištu, tridesetak metara od kanala Dunav-Tisa-Dunav, sa povredom glave i ranom na desnoj nozi. Telo je odmah poslato na obdukciju, a pretpostavlja se da je oružje iz kog je pucala nepoznata osoba, velike razorne moći. Dedićeva dodaje da se još ne znaju motivi, ni kako je došlo do ove tragedije. Istraga je u toku.

Njiva u kojoj je pronađeno njegovo beživotno telo nije njegova, već je, navodno, iznajmljuje jedna firma iz Sombora. Kako saznajemo, u kukruzištu nisu pronađeni tragovi koji bi direktno ukazivali na ubicu. Odžaci imaju poljočuvarsku službu, ali nismo dobili odgovor da li je poljočuvari obilaze sve njive.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd