fbpx
Skip to main content
Dragan Živadinović

UDARIO UJAKA CIPELOM, PA PESNICOM IZ SVE SNAGE: Obavljena obdukcija nesrećnog Dragana Živadinovića, na potezu veštaci

Foto: Facebook
Svadba na kojoj je došlo do kobne tuče održana je u jednom niškom restoranu 3. septembra.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu istražuje smrt Dragana Živadinovića (56) iz Svrljiga, koji je preminuo 17. septembra u Kliničkom centru u Nišu, 13 dana nakon što ga je na svadbi ćerke pretukao sestrić Mlađan N. (41) iz Knjaževca.

VELIKI POŽAR U BEOGRADU: Gori kuća na Paliluli, vatrogasci na terenu

VELIKI POŽAR U BEOGRADU: Gori kuća na Paliluli, vatrogasci na terenu

TEŽAK UDES KOD LJIGA! Vozač se zakucao u drvo i poginuo na licu mesta - povređeno i dete

TEŽAK UDES KOD LJIGA! Vozač se zakucao u drvo i poginuo na licu mesta - povređeno i dete

UŽAS KOD SVRLJIGA! Radnik pao sa dalekovoda, zadobio povrede opasne po život

UŽAS KOD SVRLJIGA! Radnik pao sa dalekovoda, zadobio povrede opasne po život

Protiv Mlađana je već podneta krivična prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda ujaku ali je pušten iz pritvora da se brani sa slobode, jer je Dragan tada još bio živ. Međutim, budući da je nesrećni čovek preminuo 17. septembra Osnovno tužilaštvo u Nišu proširilo je istragu kako bi utvrdilo da li su povrede koje je sestrić naneo ujaku, dovele do njegove smrti.

- Obavljena je klinička obdukcija i toksikološke analize. Naloženo je Zavodu za sudsku medicinu u Nišu da na osnovu tih nalaza obavi veštačenje koje će nam u narednim danima biti dostavljeno. Nakon toga će sa Višim javnim tužilaštvom biti doneta odluka o daljem toku postupka - rekao je portparol OJT u Nišu Ivan Marković.

Mlađan N. je prvobitno bio uhapšen zbog nanošenja teške telesne povrede ujaku i bilo mu je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke. Nakon saslušanja svedoka, on je pušten 6. septembra da se u daljem toku postupka brani sa slobode ali je nakon toga, 17. septembra Dragan Živadinović preminuo, uprkos naporima niških lekara da mu spasu život, tako na je na tužilaštvu da ispita da li je njegova smrt povezana sa povredama koje mu je naneo sestrić.

Svadba na kojoj je došlo do kobne tuče održana je u jednom niškom restoranu 3. septembra. Prema rečima rođaka, do sukoba je došlo jer je Dragan zatražio od sestre da malo smiri Mlađana koji se neprikladno ponašao u pripitom stanju, što je ovog razljutilo pa ga je najpre udario cipelom a malo kasnije i pesnicom u glavu, što je možda bio i koban udarac po njega.

U toku noći Dragan se žalio da ga boli glava na mestu udarca a potom se onesvestio pa su ga u zoru transportovali prvo u Hitnu pomoć u Svrljigu a odatle u Niš. U Kliničkom centru u Nišu snimanje je pokazalo izliv krvi u mozgu pa je priključen na aparate zbog kritičnog stanja. Nažalost, uprkos svim naporima lekara, iz kome se više nije probudio, preminuo je 17. septembra.

Da li je njegova smrt u direktnoj vezi sa povredom koju mu je naneo sestrić na ćerkinoj svadbi, konačnu reč daće Osnovno i Više javno tužilaštvo na osnovu nalaza veštaka.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd