fbpx
Skip to main content
Miladin Kovačević

UHVATIO JE ZA KOSU I VUKAO PO PODU! Saslušana Kovačevićeva devojka, iznela detalje horora kroz koji je prošla

Foto: Prinscreen
Odluku o žalbi treba da donese krivično vanptresno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Tina T. koja je Miladina Kovačevića prošle semice prijavila za nasilje saslušana je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u svojštvu oštećene, a nakon nje svedočila je i njena sestra Tamara, kod koje je otišla nakon svađe sa Kovačevićem.

Proverite zašto je svi imaju u telefonu! Svako ko ovo koristi, rešava sve probleme jednim klikom

Proverite zašto je svi imaju u telefonu! Svako ko ovo koristi, rešava sve probleme jednim klikom

MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Mladić teško povređen, policija odmah reagovala

MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Mladić teško povređen, policija odmah reagovala

SVEDOK UBISTVA KOD INĐIJE IZNEO JEZIVE DETALJE: Jovan vukao krvavu nogu, pa dobio više uboda u leđa

SVEDOK UBISTVA KOD INĐIJE IZNEO JEZIVE DETALJE: Jovan vukao krvavu nogu, pa dobio više uboda u leđa

Tina T. je tužiocu detaljno ispričala šta se događalo u noći 16. septembra i izjavila da je pridružuje krivicnom gonjenju Kovačevića i da ističe imovinskopravni zahtev (za obeštećenje).

U saopštenju tužilaštva objavljenom na njegovom sajtu navodi se da je Tina T. ispričala kako je 16. septembra oko 1 čas posle ponoći, po dogovoru sa Kovačevićem, došla u stan u kom je boravio gde su se i posvađali.

On ju je potom, kako je rekla, desnom rukom uhvatio za kosu, oborio na pod i tako je vukao po hodniku zgrade od ulaznih vrata stana do lifta, sve vreme joj preteći.

Dok ju je držao za kosu, otvorenom šakom udario joj je šamar po desnom obrazu, a zatim i pesnicom u predelu glave, nakon čega je naglo pustio, usled čega je ona glavom udarila u pod.

Takode je navela da je odmah potom taksijem otišla kod svoje sestre Tamare T., kao i da je u predmetnom događaju zadobila telesne povrede u predelu glave ali da je lekarsku pomoć potražila nakon dva dana jer joj je tada postajalo sve lošije.

Tamara T. je izjavila da nema neposrednih saznanja o događaju, ali je navela da je njena rođena sestra Tina T, te noći došla u njen stan oko 3 sata, da je bila uplakana i da joj je rekla da ju je pretukao osumnjiceni M.K., da je oštećena bila uznemirana i pod stresom i da je sve vreme plakala.

Navela je i da je, da je i pored svoje setre Tine da događaj ne prijavljuje policiji, zbog straha da će je osumnjičeni "ubiti", to ipak učinila i da je polcija ubrzo došla.

Takođe je primetila da je oštećena imala povrede u predelu vrata i obe noge, da je bila otečena, kao i da joj se žalila da je boli glava, navodi tužilaštvo u saopštenju.

Najavljuje da će u daljem toku dokaznog postupka narediti medicinsko veštačenje telesnih povreda, pribaviti video zapise sigurnosnih kamera i po potrebi preduzeti i druge radnje "radi potpunog i pravilnog utvrđivanja činjeniničnog stanja, nakon čega će doneti odluku u skladu sa zakonikom o krivicnom postupku".

Kovačević Miladin
Foto: Printscreen

Tužilaštvo je inače uložilo žalbu na rešenje sudije za prethodni postupak od subote, kojim je odbijen njegov predlog za određivanje pritvora Kovačeviću, budući da je i ranije osuđivan za nasilničko krivično delo, kao i da ne uticao na oštećenu i njenu sestru, rečeno je u tužilaštvu.

Kovačević se zasad brani sa slobode, uz meru zabrane prilaska i komuniciranja sa Tinom i njenom sestrom, koju mu je umestopritvora odredio sudija za prethodni postupak.

Kovačević je na saslušanju u tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da se video sa njom, ali da joj te večeri nije pretio niti joj je naneo povrede.

U medijima se nakon incidenta pojavio snimak na kojem se čuje njihova rasprava.

Kovačević se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje, jer je, kako sumnja tužilaštvo, devojci pretio, vukao je za kosu, polomio joj je telefon.

Kovačević je srpskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz SAD, procesuiran u Srbiji.

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd