fbpx
Skip to main content
Devojčica

Ujak razdevičio sestričinu (11) kod Doljevca: Prvi put joj je to uradio kad je imala 10 godina

Foto: Profimedia/ilustracija
Bolesno

Branislav Z. (21) iz doljevačkog sela Malošište uhapšen je prekjuče jer je prethodnih godinu dana u više navrata naveo na seks svoju 11-godišnju sestričinu.

Dečaci su videli da je otac majci kamenom razbio glavu, ali ne znaju da je ubio: Nadaju se samo jednom

Nezapamćena tragedija: Majka i beba iz Niša umrle posle porođaja!

Njega je policiji prijavila majka nesrećne devojčice, koja je posumnjala da se između njih nešto dešava, a lekarski pregled je pokazao da je devojčica deformisana.

Devojčica
Foto: Profimedia/ilustracija

Branislav je priznao da je obljubio sestričinu, što je potvrdila i devojčica, ali je kazala da nije ni bila svesna šta joj to ujak radi.

Izvor iz istrage kaže da je devojčicina majka pre nekoliko dana čula kako njena ćerka telefonom priča sa Branislavom i da mu se obraća sa Bane, što joj je bilo čudno.

- Kada je ispitala i malo “pritisnula“, devojčica je sve priznala, pa je majka otišla pravo u policiju. Lekarski pregled potvrdio je da je devojčica razdevičena, ali da nije u drugom stanju. Uključio se Centar za socijalni rad, pa je dete zbrinuto u hraniteljskoj porodici, a Branislav je u sredu uhapšen – kaže izvor.

Njegovo hapšenje šokiralo je celu familiju. Žena koja je udata za njegovog brata kaže da nikada nije posumnjala da se između njega i devojčice nešto dešava.

Devojčica plače
Foto: Profimedia/ilustracija

- Do pre dva meseca devojčica je sa roditeljima živela ovde, u Malošištu, ali im je kuća izgorela. Majka se uplašila da će joj oduzeti četvoro dece, pa je otišla u Beograd. Međutim, mala je imala običaj da beži od kuće i da dolazi ovde. Tako sam je u ponedeljak našla u žbunju iza naše kuće. Branislav se tada ponudio da je odvede do autobuske stanice i da je pošalje majci i ja sam je poslala s njim. Juče sam čula da su ga uhapsili, jer je njena majka saznala da je devojčica “upropašćena“ - priča ona.

Prvi seks kad je imala 10 godina

Kako je utvrđeno dosadašnjom istragov, Branislav je šest puta imao seks sa maloletnom sestričinom u poslednjih godinu dana, što znači da je prvi put obljubio kad je ona imala samo 10 godina. Poslednji put je to učinio u ponedeljak kad ju je poveo na autobusku stanicu, a seks sa detetom imao je na livadi.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
6 Beograd