fbpx
Skip to main content
policija

USPEŠNO ZAVRŠENA POTRAGA: Na Čukarici dileru pronašli drogu u iznajmljenom stanu

Foto: Srbija Danas
M.B. (30) uhapšen je nakon operativnog rada policije na Čukarici kada je kod njega u donjem vešu pronađeno sedam kesica marihuane.

Kako se saznaje nakon hapšenja pretresen je stan, na Banovom brdu, koji je iznajmljivao u kome je pronađeno još narkotika među kojima je spid, još marihuane, kokain ali i tablete ekstazi i LSD.

M.B. je uhapšen zbog sumnje da je dilovao narkotike koji su pronađeni kod njega.

- Policija je imala neke informacije vezano za njega i nakon operativnog rada inspektori su saznali gde se nalazi njegov štek. Čekali su ga, a prilikom pretresa kod njega u donjem vešu nađeno je nekoliko spakovanih kesica u kojima je bilo po 5 grama marihuane. Sumnja se da je iz stana izašao kako bi tu količinu prodao. Takođe postoji sumnja da je radio za nekog s obzirom da je pronađeno različitih narkotika u manjim količinama kao i vagica za precizno merenje - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem on je dodao da je kod osumnjičenog pronađena određena količina novca.

On je objasnio da policija nastavlja da radi, a tokom istrage bi trebalo da bude otkriveno i ko je osumnjičenom donosio narkotike za prodaju.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd